Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Még egy utolsó kör TESO-val, vagy valami mással? Esetleg a köremail figyelmen kívül hagyásával? Így pihennek a GameStar lányai és fiai.

Hirdetés

Paca - Két tervem van a hétvégére: egyrészt továbbhaladok a FIFA 14 Karrier módjában, mert egyelőre minden gólörömnél félrelöknek, másrészt ha nem is végig, de valameddig biztosan elviszem a Killzone: Shadow Fallt. Meg az ACIV-et is, ha már nálam tanyázik egy PS4, csak nehogy másképp nézzek ezután az előző generációs játékaimra.

Gyu - A The Elder Scrolls Online Beta még mindig él, így az tuti lesz. Megvásároltam a Sid Meieres Humble Bundle-t, így a Railroads! és az Ace Patrol tuti a menün lesz. S persze a Star Trek Online a négy éves szülinapi bulival...

HP - Múlt héten végre családi coopban végigment a Diablo III, de most nehezebb fokozaton tápoljuk még kicsit Mazsola és Tádé nevet viselő karaktereinket. Egyébként meg munka és bulizás, szóval most ez a hétvége nem a játéké.

Mocsy - A lelkiismeretem megnyugtatásának érdekében tolom még egy kicsit a TESO-t, hátha a tizenharmadik szinttől gyökeres változást tapasztalok a küldetések változatosságában. Mellette azért lesz még egy kis World of Warplanes is, amióta aktiváltam a múlthavi GameStarhoz kapott Type 224-es prémium vadászgépemet, még nem volt időm kipróbálni komolyabban.

BZ - Rust. Mindhalálig. Sajnos a sok paraszt vérpistike (jaj, hát te is használod ezt a borzalmas szót? -HP) elveszi kicsit az örömét a dolognak, de ez a játék akkor is addiktív. Nem tudok erről többet mondani, megyek is vissza, brb, lol, pwn, rotfl, stb.

Hunter - Az Attack on Titan című anime (és a mangát is pótoltam) annyira felzaklatta a lelkivilágomat, hogy mindenképpen valami nyugtatójellegű játszás lesz a hétvégén. A napi rutinhoz hozzátartozó League of Legends meneteken túl valószínűleg a Mirror’s Edge kerül majd elő immáron 9. alkalommal. Ezen kívül még a MapleStory karakteremet kellene gondoznom, annál is inkább mert rengeteg event jött be a legutóbbi frissítéssel. Bármi csak tudjam feledni azokat a titán fejeket…

Chavalier - Szívem szerint folytatnám a csütörtöki South Park: The Stick of Truth próbakört, aminek a részleteiről az embargó letelte előtt nem nyilatkozhatok. Mivel azonban sem fenyegetéssel, sem könyörgéssel nem sikerült repetát kiharcolnom magamnak, a minap megjelent Fable Anniversary-be fojtom bánatom. Kitartóan rugdosom a csirkéket, életemben először gonosz próbálok lenni, de csak nem akar mosolyra görbülni a szám.

daev - Engem továbbra is a DayZ tart fogságban, de a hétvégén átnéz hozzám a testvérem és felelevenítjük a régi emlékeket. Az összes régebben együtt játszott, szigorúan agyatlan lövöldét fogjuk rongyosra játszani, miközben sörözünk és pizzázunk. Good times.

szada - Próbálok kivergődni a betegségből, hogy jövő héten már megújult erővel szállíthassam a híreket, de egyelőre még nagyon lassan halad a dolog. Ha lesz elég energiám, akkor a Lionhead Studios 2005-ös klasszikusát, a The Movies-t veszem elő és sokadszorra is sikerre futtatom a Happy Chaplin stúdiómat. De jó is lenne egy folytatás hozzá!

Nightwolf - MEGVAN! Mennyi mászkálás, mennyi hent! Több hónapnyi igyekezet után végre kedd este a kezemben tarthattam az én gyönyörű legendás Kudzu íjamat - ahogyan az a képen is látszik! Mázsás könnycseppek gurultak végig a lelkemen, mert véget ért egy út, egy küzdelem... Nincs hova tovább! ... A fenéket nincs! Jöhet az Eternity kard, amit már két legendary fegyverből kell összehozni.

Sophiaso - Ezen a hétvégén a Contrast című játékkal fogok játszani a kis Xbox 360-omon, és újra végigjátszom a The Wolf Among Us Episode 2-t - utóbbi sajnos nagyon rövidre és az első részhez képest sokkal kevésbé jóra sikeredett. Teszt hamarosan!

Dudu - Őrületes Insurgency, War Thunder és The LEGO Movie Videogame-gép, hajthatatlan tesztírás.

De a legfontosabb kérdés: ti mivel töltitek a hétvégét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)