Hirdetés

Gamestar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

A februári GameStar végre az újságosnál, most már szusszanhat egyet a szerkesztőség.

Hirdetés

BZ - Mivel már jó pár hete a Rustról áradozom, most egy kicsit abbahagyom. Nem csak azért, mert egy vidéki út van betervezve hétvégére, de egy kicsit most alább is hagyott a Rusttal kapcsolatos izgalom. Arról persze nincs szó, hogy kiszerettem volna a játékból, csupán annyi a lényeg, hogy az egyik szerveren kábé elértem azt a nirvána-szerű állapotot, hogy mindenem megvan, szép fémházban lakom, tele vagyok kajával és fegyverrel, szóval a következő frissítésig köszönöm, kijátszottam magam. Remélem, szép lassan tesznek bele új craftolnivalókat, építenék például kőházat, vagy akár valamilyen járműfélét is.

Addig viszont kissé elbizonytalanodtam a "mitjátsszak" terén, az engem igazán érintő új címek még nem jöttek ki (Thief, Dragon Age: Inquisition, The Elder Scrolls Online, The Order: 1886, új WoW, ezek nagyobb része jó messze van még), szóval lehet, hogy nekikezdek a The Stanley Parable-nek. Mindenki áradozott róla, a demója meg különösen agyhagyott volt, szóval egye fene, adjunk neki.

Paca - Hétvégén családos szülinapozás van tervben (a sajátom, jövő héten gyertek koccintani a GameNightra!), de nagyon szeretném újra végigvinni a The Last of Us: Left Behindot, mert tényleg zseniális az egész. Aztán lehet, hogy barátnőmmel újraéljük a LEGO kalandot a The LEGO Movie Videogame-ben, és ha marad még időm, alighanem a Far Cry Classic HD-t fogom tesztelni. 

Sophiaso - Én is láttam a héten a LEGO Movie-t, így "minden szupi szuper" alapon elővettem újra a LEGO The Lord of the Rings-et. Kimaxolás, jövök!

Flatline - Nálam hétvégén a Mass Effect lesz újra végigfutva, megvettem a trilógiát PS3-ra is, mivel Xboxon majdnem ki van maxolva mind a három. Olyan nincs, hogy nem húzom be a trophykat PS3-on is. Meg Paca friend requestjét is el kell fogadjam. Meg ott az Infamous 1-2, meg az Outlastot is be kellene fejezni PS4-en, plusz a Beyond: Two Souls utolsó 2 óráját is, szóval lesz "meló" dögivel. Közben némi LoL Huntival :)

mazur - Flatline az én Outlastomat is befejezhetné PS4-en, mert miután kétszer majdnem kettétört a kezemben a kontroller, nem érzem magam megfelelő idegállapotban hozzá. Hétvégén azt hiszem a Deus Ex: Human Revolution Director's Cut jön, vagy LEGO Batman 2 a gyerekekkel.

HP - Miután a feladatom az, hogy kipróbáljam magam noob tankosként konzolon, a World of Tanks Xbox 360-as verzióját tesztelgetem csendben. Hagyom, hogy kilőjenek, úgy sóvárog a sok kis aranyos gamer a könnyen megszerezhető győzelemért. Véremet adom mások boldogságáért.

Szonja - Én kizárólag kazuár játékokra szakosodtam mostanában (Candy Crush Saga, stb), miközben várok, várok és várok, hogy hozzájussak az Elder Scrolls Online-hoz.

Gyu - Banished - nagyon beszippantott ez az indie város-építő menedzser-szimulátor cucc, ügyes, szép és elegáns kis játék és véletlenül sem állítanám, hogy könnyű. Viszont legalább jó. Remélem nem hal éhen a telepem a hétvégén sem. Emellett a Guild Wars 2-ben meg kell védeni Lion's Archot (vagy valami hasonló), így lesz ott dolgom bőven, s menedzselgetem a csodás új Dyson Science Destroyeremet a Star Trek Online-ban.

Dudu - Mindenképp kipróbálom majd a Stridert, bejövős az eddigi videók alapján (lássátok Ti is!), illetve valamilyen rejtélyes oknál fogva elővettem a Trine 2-t, és most tudatosult bennem, hogy a Goblin Menace kiegészítőjével még nem is nyomtam. Kb. ennyi, mindez vasárnapra sűrítve, szombaton ugyanis egy őrületes Indiana Jones maratonon leszek egy belvárosi moziban, juhhé!

Nightwolf - Lion's Arch elbukott, én pedig olyan mocskos módon megszedtem magam a vas árának hirtelen megugrásából, hogy már én kérek elnézést. Persze, ehhez annyi csákányt használtam el, mint egy szibériai bányatársaság egy évtized alatt, de megérte... Most nem tudom, hogy mire is költsek! Egyben szeretném tiszteletteljesen tudatni a tarsoly-társaimmal, hogy a kölcsönadni kifejezést végleg kitöröltem a szürkeállományomból! Guild Wars 2 pörög egész hétvégén! Ne hívjatok, nem veszem fel...

Chavalier - Folytatódik a Dishonored újrajátszásom, amíg a Thief megérkezésére várok. Épp a jó öreg Sokolov professzort tervezem elrabolni, s habár eredetileg úgy vágtam bele, hogy nem kímélek senkit, végül csak visszatértem a sunnyogáshoz, mert miért is intéznék el valamit egyszerűen, ha bonyolultan is lehet.

No de mi a hétvégi program nálatok? Mivel fogtok játszani ebben a borús időben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)