Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Csak megemberelte magát az időjárás, így a tegnapi esőzés után végre verőfényes napsütés fogadott bennünket. Ki a szabadba, pupákok!

Hirdetés

BZ - Rájöttem, hogy kihagytam a Batman: Origins-t egy az egyben, szóval belevágtam. Viszont megint visszatértem a Rusthoz is. Nem akarok róla beszélni. ;-) Esetleg egy sör mellett, ha lejöttök szombat este a ShowBarlangba Bézékoncertre (At Night I Fly, nyóckor kezdünk, az első, aki gémsztár jelszóval jön, kap tőlem egy söritalt).

Mocsy - Családi hétvége lesz ismét, ennek örömére vidéken leszek egy meglehetősen gyenge laptoppal. (Chava meg közben széles vigyorral kinyitja az Alienware-t). Ennek örömére csak valami gyengébb játékkal fogok játszani, ott van mindjárt az Age of Wonders III, amiről írni is fogok a márciusi GameStarban. Ennyit tudok elmondani, kérem kapcsolja ki.

Dudu - Őrületes Nosgoth zárt béta tesztelés és hajthatatlan GSO cikk írás lesz a program a hétvégén. Én is kérem kapcsolja ki, köszönöm.

HP - Hétvége a pihenés jegyében zajlik, tehát minimális játék, az is inkább tabletes. Ez a rohadék Clash of Clans képes begyűrűzni a mindennapjaimba, szóval építgetem a birodalmam, valagba rúgok néhány birodalomépítőt, és magam is valagba rúgattatok néhanapján. Jövő héten már játszom valami normális játékkal is, ígérem.

Szada - Egy androidos LG okostelefon boldog tulajdonosa lettem a közelmúltban, ezért most tobzódom a játékokban. A hétvége folyamán valószínűleg lesz egy kis Plants vs. Zombies 2, némi Dead Trigger 2, egy csipetnyi Dungeon Keeper, de nem felejtem el a Plague Inc. nyújtotta örömöket sem. Már ha sikerül a feleségemet elválasztani a Pou gondozásától... :)

Hunter - A hétvége nagy részében a Dead Island Epidemic túlélői között csapok szét. A jövő havi GS-ben úgy is olvashatjátok majd véleményemet, most csak annyit, hogy azért végre sikerült valakinek összehegesztenie egy olyan zombis címet, ami még engem is érdekel. Egyébként, ha megunom az élőhalottakat, akkor a szokásos League of Legends (megy az IP farmolás az új hős kioldásához), Dota 2 (te jó ég, hogy Morphling még mindig mennyire OP, köszönöm), és CS:GO (öt éve nem játszottam a Counter Strike semelyik változatával sem, esek-kelek).

Gyu - Valami miatt tavaly kimaradt az életemből a Citadel, ezt most pótolom. Emellett újra elindultak a WildStar szerverek, szóval már tolom is a kalandokat. S ha ez még mindig nem elég, akkor TESO (azaz The Elder Scrolls Online) béta is épp most van. Mindezt úgy, hogy a gyönyörű X-Fi Elite Pro hangkártyám bemondta az unalmast....

Nightwolf - Szuszogok, görnyedek, nyelem a levegőt. Kimerített az óránkénti menekítés Lion's Arch-ból, de csodálatos vadászomnak köszönhetően rengeteg ember szívhatott ismét friss levegőt. Most rápihenek a revansra, ezért a hétvégén csak egy-két kőrt szánok a Guild Wars 2-re. Persze nem durrognék ekkora arccal, ha még nem lenne a birtokomba minden csecsebecse, de ott figyel a fejem felett egy csodaszép glória és az impozáns szarv, úgyhogy király vagyok - (és persze szerény! Eprespuszedlee)

Paca - Rengeteg elkeseredett levél, térdelve kúszás a szerkesztőség folyosóján, házilag készült pogácsák és egyéb sütemények napi szinten történő szerkesztőségbe juttatása, valamint töménytelen mennyiségű vörös rózsa és egynéhány lófej után sikerült megnyernem a Rambo: The Video Game tesztelését, úgyhogy a hétvégém jelentős részét ez teszi ki. A PS3-as verziót tesztelem, Move-val pont egy fokkal jobb, mint várnátok, de a többit majd a tesztben. Egyébként a Far Cry Classicot is tesztelem, de belenézek a TESO bétájába is, mert megy Mac-en, és az jelentős előnynek számít nálam.

Chavalier - Dishonored a program még mindig, csakhogy ezúttal settenkedés helyett nyílt konfrontációra vágyom. Levágott végtagok röpködnek mindenfelé, kétségbeesés, káosz és halál jár a nyomomban. Nem hittem volna, hogy valaha ezt mondom, de élvezem. Aztán ha már ráuntam a mészárlásra, keresek magamnak valamilyen szabadtéri programot.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)