Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Eljövend bíz harmadjára is az ördög ükunokája, kinek mézes-mázas szavai bűnre csábítanak, ismét. Minden ellenállás hasztalan.

Hirdetés

Gyu - Egyrészt lesz egy jó kis Supper is Ready klántalálkozó Budapesten, azt ki nem hagynám! Másrészt Godus 2.0, Skyward Collapse (1 euróért vettem) és egy kis SimCity (mivel már offline is játszható) a program :)

kacor - Lement a premier, pihi van, és persze The Wolf Among Us, Walking Dead Season 2 behozás.

mazur - A Reaper of Souls megjelenésével újra elkapott a Diablo-láz, még jobban, mint amikor kijött az alapjáték... még a Dark Souls II-t is félretettem miatta. Húzom (még) kicsi, de elszánt crusaderemet, és mivel már belekukkantottam az Act V-be is, nagyon várom hogy eljussak oda. Ha pedig marad még időm, befejezem a Bioshock Infinite: Burial at Sea DLC-jét.

Flatline - Ugyan két nap múlva indul a The Elder Scrolls Online és éjjel-nappal dolgozunk, amikor nem alszom be, amint hazaérek, akkor Dark Souls 2 és GTA5 végkimerülésig... :) DS2 keményebb dió, mint vártam az első után, amit 4x nyomtam le és level 227-es karakterem van benne. (Igen, ez az epenis rész... :D )

Sophiaso - A Final Fantasy XIII-2 final bossjához farmolgatok, hogy elemi erővel hasíthassak végig a kis huncuton, akivel számos alkalommal meg kellett és kell küzdeni a játék során. Remélem, most már tényleg elpusztul.

 

Gulius - Mivel nemsokára jön az új DLC, előkaptam a State of Decay nevezetű csodát. Persze a készítők pontos dátumot még nem adtak a kiegnek, csak annyit árultak el, hogy lesz új térkép és egy katonával kell majd helytállnunk. Most akarom.

Paca - Pontosan három darab ZH-m van jövő héten, és nyilván amelyiktől nem félek, az lesz a legrosszabb, úgyhogy biztos ami biztos, tanulok ezerrel. Ha úgy döntök, hogy kell egy kis szünet, akkor folytatom a Hitman: Absolutiont, illetve leadom a printes cikkeimet. Szóval ja, kemény lesz a hétvége.

Daev - Kezdek kicsit unalmas lenni ezzel a DayZ-mániával, de sajnos még mindig túlságosan élvezem. Siriusszal megbeszéltük, hogy a hétvégén Titanfallozunk is egy kicsit, illetve megvettem a Planet Explorers-t, amit szintén ki kellene próbálni. Ó, a printes cikkek. Ezt Chava is olvassa?

Tonight - Ez a hétvége sajnos nagyrészt a munkáé lesz, szóval a napsütés élvezése helyett maradnak a Microsoft Word és a dokumentációk szerkesztésének izgalmai, egy kis programozással megfűszerezve.. Persze amikor már nagyon nem bírom cérnával, akkor még mindig szívesen előveszem a Split/Second-ot néhány körre.

Hunter - A függőségemet kielégítő mennyiségű League of Legends meccs után folytatom a fejlődést Diablo III: Reaper of Souls-ban. Elkezdtem egy Crusadert, ami tekintve, hogy nem spellcaster, nem igazán az én stílusom, viszont instant tud lovat idézni, ami nagyon laza, úgyhogy egy darabig még elleszek vele. A wizardomat is szintezem szépen, az elmúlt pár napban több paragon szintet léptem, mint a tavalyi évben összesen. Esnek a legendaryk, hullnak a démonok, jó hétvége lesz ez.

BZ - Ezt már a bűvös, koszos Budapesten kívülről írom mobilról, ráadásul itt csak EDGE van. Őskor, de mégis, tavasz, barátok, nyugi. A tegnapi GameNight után (ami megint kiválóan sikeredett) ma ez a természetközeliség (plusz sör) lesz a program, holnap meg zenekari próbák, ahogy már megszokhattuk. Így hát maximum egy kis Settlers 10th Anniversary-ra lesz időm, amit nemrég fedeztem fel sokadszorra, és imádom.

Kaci - A haldokló PC-m jelenleg a nappali különböző pontjain hever, így túl sok játékra sajnos nem lesz lehetőségem a hétvégén. Van cserébe beadandó, ZH-ra készülés, meg néhány határidős cikk is, ennek köszönhetően unatkozni biztosan nem fogok. Drága daev volt olyan kedves, hogy kölcsönadja a saját laptopját, így miután minden mappát áttúrtam rejtett fájlok után, valószínűleg egy kis Dota 2-vel lazítok majd.

Dutchman - Ezen a hétvégén visszatérek egy kis retro játékra ismét, és a Scott Pilgrim vs. The World: The Game lesz a főfogás. Emellett Lara Croftnak is segítek picit felnőni a kalandjaihoz, no meg persze átnyálazom még azon játékok listáját, amik csak úgy parlagon hevernek a konzolomon.

- Be kell valljam, a GameNight alatt elég komolyan elcsábultam, hogy visszatérjek a Diablo 3-hoz, viszont nagyon élveztem a konkurens Path of Exile-t is. Persze minderről csak a szakdogám befejezése után lehet szó, ami egyébként a hétvégén esedékes.

Chavalier - Befejeztem, egy ideig nem lopok többet, és árnyak között sem óhajtok settenkedni, most, hogy a Thief végére értem. Csak tudnám, hogy ütöttem le/öltem meg valakit, vagy vettek észre, mert elbuktam az ezért járó achievementet. Majd valamikor nekifutok újra az esetleges DLC-kkel együtt, addig viszont a Tropico 5 zárt bétájával tesztelem politikusi képességeim határait.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)