Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

A hosszú hétvégére vihar és eső jutott, a rövidre strandidő, köszönjük szépen. Persze a munka mellett fordítunk időt játékra, és a kikapcsolódás egyéb formáira is.

Hirdetés

Chavalier - Mihelyst befejeztem az L.A. Noire gyújtogatási részlegének ügyeit, nekiveselkedem az Army of Two: 40th Daynek, amivel a minap sikerült kiegészítenem a gyűjteményem. Tisztában vagyok a széria megítélésével, magam sem tartom kiemelkedő játékoknak, sőt még jónak sem igazán a trilógia darabjait, de mégiscsak van Salem és Rios kalandjaiban valami, ami miatt bűnös élvezetet nyújtanak számomra.

Paca - Sajnos keservesen ráfüggtem a Grand Theft Auto Online-ra, úgyhogy biztos, hogy két ZH-ra készülés között tovább randalírozom Los Santosban és környékén. Rászántam magam, hogy megváljak az egyik autótól egy másik tárolása érdekében, de jövő héten jön a High Life Update, és első dolgom lesz, hogy veszek egy új lakást. A pénz szépen gyűlik, és még csokit is tudtam venni, mielőtt kiraboltam a boltot, ahol vettem.

Stöki - Ma reggel megvettem a heti Humble Bundle-t. Csodálatos csomag 9 dollárért, csupa-csupa régi klasszikus: Wizardry 6, Wizardry 7, Wizardry 8, Shadow Man, Harvester, 7th Guest, 11th Hour, I Have No Mouth, and I Must Scream, System Shock 2. Így most kilenc játékkal több van, amire egyáltalán nem lesz időm a rövidhétvégén.

Gyu - Nagyon izgalmas project az indie Factorio, amolyan craftolós-túlélős-automatagépsoros, mindenkinek ajánlom a demóját, nagyon jópofa játék. Emellett kaptam béta-kulcsot a Strife-hoz, így aztán ott megyek majd betörni egy-két fejet, végül pedig Plants vs. Zombies van ingyen az Origin-en, hülye lennék kihagyni!

BZ - Mondanám, hogy Rust orrvérzésig, de nem. Állítanám, hogy az újra feltelepített Sim Cityt elkezdtem egyáltalán, de azt sem. Henceghetnék, hogy a nemrég megint felkeresett World of Warcraft viszi el minden időmet, de ez sem lenne igaz. És persze bénázhatnék tovább Hearthstone-ban, ám ez sem fedné a valóságot. Kedden ugyanis szimfonikus zenekarral kibővített After Crying koncert lesz a budafoki művházban, épp ezért most a legeslegdurvább stratégiai játékkal, egy 6+80 fős szimfo-rock káosz dalokká rendezésével foglalkozom a próbákon. Szerdától viszont nincs kegyelem, a Rustból csak Sim Cityzni lépek ki, vagy fordítva, és különben is, WoW, de jó lesz újra Hearthstone-ozni! Kedden meg gyertek koncertre, elég egyedi élménynek ígérkezik, íme az esemény linkje jól: https://www.facebook.com/events/794897607206043/

Tonight - Úgy gondoltam, hogy most annyira lightos hétvégét tartok, hogy még a PS3 lemezmeghajtójáig sem vagyok hajlandó elsétálni, hanem inkább csak egyszerűen betöltök valamilyen digital-only játékot, ezúttal az EVE Online spin-off játékát, a DUST 514-et. Ugyan maga a játék rendszere a nagytestvéréhez hasonlóan elég bonyolult, a lövöldözést szerencsémre nem igazán lehet komplikálni.

Sophiaso - Minden formában imádom a LEGO-t (kivéve rálépni), így ezen a hétvégén újra előveszem a rég elkezdett LEGO Harry Potter Years 5-7-et, és most talán be is fejezem. Utána majd jöhet a LEGO The Hobbit, és persze a zseniális LEGO Movie-n alapuló játék is.

Hunter - Tegnap egyszerre futott be a Strife bétakulcsom és a Heroes of the Storm alfa meghívóm, így valószínűleg ezzel a kettővel fogom tölteni a hétvégét, bár lesz egy pár League of Legends meccs is, főleg, hogy most oldottam fel rengeteg skint, és két új championt. Ezek mellett egyébként nézem majd az All Star meccseket is. Az én kedvenc csapatom már bent van a Play offban, lehet izgulni.

Szada - Egy indie csodát tesztelek, a Chronology-t, ami egyszerűen nagyszerű, de részletesen majd a következő GameStar magazinban értekezek róla. Azért az sokat elárul, hogy addig minden más megkezdett játékot szüneteltetek, amíg nem viszem végig.

Kaci - Hunter levele után én is elkezdtem előtúrni a Battle.net accountom jelszavát, hátha engem is megszántak egy meghívóval, de sajnos nem voltam ilyen szerencsés. Ebből adódóan marad az egyébként is szégyenteljes Dota 2 ratingem további rontása, a szünetekben pedig lopkodom tovább az ezüst gyertyatartókat, ahogy az egy jó kleptomániástól elvárható.

- A harmadik részről csöpögtetett hírek hatására úgy döntöttem, előveszem a Dragon Age: Originst. Hogy mennyi időm lesz játszani, az már más kérdés, a tanulás-családlátogatás kombó mellett ugyanis vigyázó szemem a sport világára is vetem, lévén a Forma-1 spanyol nagydíja mellett a napokban zajlik az NFL-draft is.

Nightwolf - Undorító dologra vagyok rákényszerítve a hétvégén. Takarítanom kell! Kell! Párocskám idegtől táguló orrlyuka miatt rá sem merek nézni holmi számítógépes játékra.

Eprespuszedlee - Jupppiii, Wolfit végre sikerült takarításra bírnom, így én ülhetek a Mass Effect 3 előtt! Eljött az én időm! Muhahahahahaha! Vasárnap azért játszom a The Elder Scrolls Online-nal is, nehogy elhanyagolva érezze magát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)