Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Miközben a nyomdagépek már ontják magukból a májusi GameStar lapjait, a szerkesztőség egy emberként járja esőűző táncát. Egyelőre hatásosnak tűnik.

Hirdetés

mazur - Még mindig nem volt időm befejezni a Dark Souls II-t, úgyhogy talán majd most, a hétvégén. Aztán ha sikerül, akkor kezdem elölről.

Chavalier - Leginkább alvásra vágyom, mert az utóbbi napokban ebből jutott a legkevesebb. Miután úgy ahogy összeszedtem magam, nekiveselkedem a Wolfenstein: The New Order teszt megírásának. Kell néha egy kis oldschool fun.

BZ - Jómagam egy zenei tehetségkutatón zsűrizem, szóval pénteken és szombaton feltörekvő zenészek életével játszom. :-)
Vasárnap csak egy kis levezető Rustra lesz időm.

Szada - Megérkezett Steamre a The Walking Dead: Season Two harmadik epizódja, tehát ha lesz idő a játékra, akkor valószínűleg ez fog pörögni. Clementine for President! Figyelem: mindazok számára, akik nem játszottak a második fejezettel, spoileres lehet az alábbi videó! (én is ezt tolom éppen, nem írom le külön - HP)

Gulius - A drága pénzen vett VGA kártyám sajnos elhalálozott, úgyhogy a hétvégét olvasással, gitározással töltöm. Esetleg nagy duzzogva pár óra Terraria belefér…

Nightwolf - Annyit esett mostanában, hogy kedvem lett nem csak valakit nézni, amint játszik a Heavy Rainnel, hanem magamat is odarakni elé és uccu. Szinte minden jelenetét láttam már, de annyira jó játék, hogy így sem csorbul majd az élmény.

Gyu - Én ma valós idejű tűzoltást végeztem idehaza, izgalmasabb volt, mint bármelyik akciójáték, azonban javaslom, inkább ne próbáljátok ki élőben. Én nyertem, a lángok megadták magukat szerencsére... Mivel fogok játszani? Bármivel, a tűzoltó készülék itt van mellettem (figyelmeztetés: mindenki vegyen/szerezzen be minimum egy tűzoltó készüléket otthonra), ha kell, odapörkölök neki - döbbenetes az az erő, amivel a tüzet lenyomja a készülék...

Ettől függetlenül egy kis Godus 2.0, Star Trek Online, meg néhány nyílt forráskódú játék (Lincity-NG, Simutrans) tuti be fog játszani.... Meg persze minden azon múlik, hogy a sok totál megőrült bundle kihoz-e valami érdekeset fillérekért...

De a mai eseményekből kiindulva az idegeim kiegyenesítése lesz a legfontosabb....

Sophiaso - Hétvégén a családé a főszerep, így nem fogok játszani, esetleg ha mégis, akkor egyik kedvenc kártyajátékom, az olasz Scopa mobilos változatát fogom nyüstölni.

kacor - Hearthstone orrvérzésig, már egész erős Hunter paklim van, és egy legendary kártyám is (bár a legbénább, és a húgom az első expert packben megkapta a két legerősebbet), meg a Paladin- és a Warrior paklim se rossz, a WOW mindig hidegen hagyott, gondoltam, ehe, ezúttal kifogtam rajtad, Blizzard, erre tessék. És ráadásul itt a Walking Dead Season 2 is, szemrehányóan figyel az iPademen. Sőt: a Louie új évadát se láttam még. Ennyit a májusról. Ehhez képest az Yvette semmi.

Stöki - Egész hétvégén ügyeletes szerkesztő vagyok a munkahelyemen, szóval nekem hétvégén ennyi játék jut:

Mocsy - Sikeresen elment az újság pénteken a nyomdába, így ez most a lazulós hétvége lesz. Mit ad isten pont most ünnepli a Diablo III a kétéves születésnapját, így potyognak a legendás fegyverek ezerrel. Na ez a rövid ünnepi időszakot akarom kihasználni és megszerezni végre az a fránya legendás Kridershot íjat amire annyira vágyik a démonvadászom.

Tonight - Az elmúlt napokban a vizsgázás szokásos feszengései vették át felettem az uralmat, ami érdekes módon egybeesik a rendkívül feszült hangulatú The Walking Dead sorozat most megjelent epizódjával. Amikor épp nem kapok szívrohamot, akkor még az is előfordulhat, hogy egy kicsit belenézek.

Hunter - Nyilvánvalóan továbbra is League of Legends van, de azt annyiszor leírtam már, hogy le se írom többet, úgy is mindenki tudja, hogy nálam jobban senki sem feedeli el a mid lane-t a bolygó ezen részén. A LoLos csapatunkkal most egyébként a Fantasy LCS ligánkat menedzseljük a nyári szezon indulása előtt. A League helyett azt mondom, hogy Heroes of the Storm megy. Elég érdekes, és bár több ponton vannak gondjaim (például szerintem a Cursed Hollow átok időtartama túlságosan hosszú, és hasonlók) nagyon élvezem, hogy Zeratullal az árnyékokból tudom pillanatok alatt megfordítani egy csata menetét. A Strife is egyre jobban bejön, bár azt a kijelentést, hogy ő lenne a MOBA műfaj második generációjának képviselője, erősen vitatnám.

- Az epizodikusan megjelenő "Vizsgaidőszak: The Game" van újra terítéken, ráadásul a "Záróvizsga Pack" DLC-t is ki kéne tolni a közeljövőben... A játékmenet nem túl élvezetes, de a quest rewardok kellenek a továbbjutáshoz. A viccet félretéve folytatom a Dragon Age: Origins - Chivalry: Medieval Warfare páros nyüstölését szabad perceimben (Shale mekkora arc :D).

daev - Hamarosan költözünk, úgyhogy amikor épp nem a GSO-t abajgatom, akkor lakásokat nézegetünk Julcsival. Két hete nem sikerült egy percet sem eltöltenek Chernarusban, ezért jó lenne, ha végre újra be tudnám izzítani a DayZ-t egy pár órára. Meglátjuk.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)