Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Watch Dogs, Watch Dogs. Whatcha gonna do? Whatcha gonna do, when they come for you?

Hirdetés

HP - Egy kicsi munka, egy kicsi szórakozás: megkaptam tesztelésre a State of Decay Lifeline kiegészítőjét, amelyben végre először van elég töltényem ahhoz, hogy egy kisebb csapat zombit kényelmesen pózolva learassak bűntudat nélkül. Persze ez még csak a játék eleje, biztos vagyok benne, hogy hamarosan megint törött fogpiszkálóval a kezemben futok majd a horda elől. Ilyen egy mocsok világ ez.

Flatline - Én biztos Watch Dogsozom, mert kellenek a trophyk. Ha nem azt, akkor Child of Light, ha pedig az sem, akkor tuti Transistor. Amint ezeken túl lennék, akkor League of Legends, ha pedig az sem, enni fogok és aludni. Ha azt sem, akkor vélhetőleg Belgiumban leszek, ugyanezeket csinálni, csak a barátnőmmel, miközben Bravely Defaultozik. Easy :)

Gyu - Egyrészt friss 4X stratégiai barátom, a Distant Worlds: Universe nagyon vár. Másrészt vasárnap jelenik meg Steamen egy másik 4X stratégia, a Pandora: First Contact, amely elvileg a Civilization: Beyond Earth versenytársa kéne legyen és még egy ingyenes DLC is jár hozzá. Emellett a Star Trek Online-ban végre a kis űrhajók, a Shuttle-ök a főszereplők a héten, nagy móka a hétvégi esemény velük. S persze ne feledjük, hogy szombat az Első Nemzetközi Amiga Nap! Ünnepeljétek velünk minden idők legjobb házi számítógépét!!!

Paca - Én egész nap a GameNighton leszek, utána lehet, hogy játszok egy kis Watch Dogsot fejben, mivel több mint tíz gépen, konzolon lehet vele majd játszani, ez így nem lesz nehéz. Örülök, ha a retinámba nem ég bele. A GTA Online is hiányzik, ha épp nem tanulok vagy írok, akkor mindenképp randalírozok egy kicsit Los Santosban.

Sophiaso - GameNight, GameNight, GameNight, jee! Kellene szerezni valahonnan egy Watch Dogsot, mert azzal szívesen játszanék a hétvégén (meg utána is). Egyébként a Final Fantasy: Lightning Returns fog pörögni, amennyiben az első terv nem jön be.

BZ - Szombaton GameNight, ez már biztos. Mellette pedig tesztelek is, méghozzá a Bound by Flame-et, és a poént nem ellőve egy Fight Club álidézettel csak annyit szellőztetnék meg, hogy "apu unott ajakbiggyesztése vagyok". Szóval azért átváltok néha Watch Dogsra, ami még nem győzött meg teljesen, de én meg nagyon akarom, hogy meggyőzzön. Azért persze még mindig csodálkozom, hogy a nemrég végigvitt új Wolfenstein mennyire lenyomta a Watch Dogs-t az elvárások és azok felülugrása terén. Tényleg, nem lesz mostanában valami jófajta Wolfenstein DLC?

Stöki

- Csókolom, Van Helsing?
- Van, fiam, 2 is.
- Akkor kipróbálom hétvégén.

Ancsaa - A vizsgaidőszak kellős közepén járok ugyan, de szombaton én is a GameNight-on leszek megtalálható. A hétvége fennmaradt óráiban a tanulás mellett talán beiktatok egy kis Neverwinter-t is, vagy pedig lebonyolítok egy gyorsabb küldetést a Heroes of Might and Magic negyedik részével. Erősen gondolkodok azon is, hogy újra belekezdek az Assassin’s Creed II-be, de csak szigorúan az utolsó vizsgám után. Oké, talán előbb. Majd a jövő héten. Vagy még ma este…

Kaci - A szombati napot nálam is szinte teljes egészében a GameNight tölti ki, és mivel a gépemben található kölcsön VGA nem igazán erre lett tervezve, kíváncsian várom, hogy a Watch Dogs hogyan is néz ki PC-n. A héten egyébként sikerül beújítanom egy zsír új tévét, így a széket kanapéra, az egeret pedig kontrollerre cserélve vágtam neki a Batman: Arkham City-nek. Nagy valószínűséggel azonban ezt is félbe fogom hagyni, hogy végre kipróbáljam a sokat dicsért GTA V-öt, amit eddig csak a GameNighton láttam. No meg vizsgaidőszak is van, de ez már részletkérdés.

Tonight - Szombaton természetesen én is ott leszek majd a GameNight-on, elvégre évfordulós buli lesz vagy mifene. Vasárnap már nem nagyon lesz időm játszani, úgyhogy remélem majd azért a buli végén be tudok csempészni néhány kiadós DDoS támadást a Watch Dogs-ban, mert elég menőn néz ki.

Chavalier - Szinte biztos, hogy a szombatomat a GameNight és a Watch Dogs tölti majd ki, vasárnap viszont feltett szándékom az Army of Two: The 40 Day végigjátszás folytatása, mert nem szeretem a félbehagyott dolgokat, annál jobban élvezem viszont a gőz kieresztésére is alkalmas zúzást, amit ezt a sorozatot jellemzi.

daev - A szombat természetesen kő kemény Watch Dogs-ozással telik majd a GameNighton, majd hazajövök még egy kicsit Watch Dogs-ozni, hogy a GameStar következő számában egy exkluzív interjúval súlyosbított, már-már indokolatlanul részletes beszámolót írhassak nektek. Ráadásul megjelent a The Forest. Beszélgettem egy kicsit a fejlesztőkkel, úgyhogy erről is várható egy cikkecske a közeljövőben. 

Nightwolf - Vöröskabátosokat fogok likvidálni az Assassin's Creed 3. részében, mert ők roppantul gonoszak, én pedig szerfelett jó vagyok, így hozza magával, hogy muszáj öldökölnöm. Természetesen a vadász csajszim sem fog pihenni a Guild Wars 2-ben!

Szada - Továbbra is a The Incredible Adventures of Van Helsing 2, nagyon belemerülten és a poénok nagyon jók benne, szóval igyekszem minél előbb végigjátszani, de ez a hétvége most inkább a családról fog szólni.

Hunter - Nagyon szeretném a Watch Dogsot próbálgatni de konzolos verzióm nincs, PC-s lehetne, ahhoz meg nincs gépem. Ez iránt érzett szomorúságomat Dota 2-be, és végtelen mennyiségű LoL meccsbe fojtom, miközben bepótolom a The International 4 válogató meccseit. Legalábbis ezt szeretném, de már látom, hogy nem sok időm lesz. Azért próbálkozik az ember. (@Flatline reported for easy.)

- Nem tudom, lesz-e rá egyáltalán időm, szombaton az időm nagy részét a GameNight tölti ki, vasárnap pedig szemináriumi dolgozatot írok, de mivel már nagyon rég hozzá sem szagoltam focis játékhoz, úgy gondoltam, belenézek valamikor a FIFA World-be. Volt már valamikor régebben egy ilyen F2P FIFA, és az úgy emlékszem, bejött, úgyhogy hátha.

Dudu - Ha minden jól megy, ma sikerül a GameNighton kipróbálnom a Watch Dogsot (vagy Dogs-t?). A megjelenés előtt nagyon vártam, utána pedig annyi jót és rosszat hallottam egyaránt, hogy most már saját véleményt kell formálnom róla, csak hát úgy nehéz, ha az otthoni vas a minimum követelményeknek sem felel meg, ugyebár... Vasárnap a Firefighters 2014 című "csodát" tesztelem, de félek, hogy csak oltások lesznek a cikkben... Alapjáraton pedig az L.A. Noire című klasszikussal játszom, és nekem nagyon tetszik! Azt viszont Nektek kell eldöntenetek, hogy most igazat mondtam-e, hazudtam, vagy csak füllentettem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)