Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Nyár van nyár, röpke GameStar száll nyomdába, bár itt lenne már.

Hirdetés

Még mielőtt elmondanánk, ki mit csinál ahelyett, hogy a munkáját végezné a hétvégén, azt egy későbbi poén megértése miatt tudnotok kell, hogy ezeket a beszámolókat egy köremailben kérem be drága és megbecsült kollégáimtól, és mindenkinek feladata videót is mellékelni. Aki nem mellékel, annak lepecsételt igazolást kell hoznia.

Szada - A Divinity: Original Sint tesztelem minden szabad percemben, hogy méltó módon emlékezhessek meg róla a következő GameStar magazinban :) Emellett megpróbálom kipihenni a közelmúlt izgalmait, tekintve, hogy néhány napja majdnem kigyulladt a szobám egy elégett vezeték miatt. Para volt rendesen.

Paca - Mivel a hétvégére remélhetőleg már minden cikkemet leadtam, lenyomom Shao Khant a Mortal Kombat utolsó csatájában, utána pedig nézek valamit abból a rengeteg játékból, amit leárazások során szereztem be. Vagy folytatom a Watch Dogsot, mert még nem tudtam érdemben hozzányúlni.

daev - Ez a hétvége a printes leadásról fog szólni, mert még mielőtt mindenki elmenne a GS táborba, bizony a magazint is el kell küldeni a nyomdába, amit ezúttal a szokatlanul SS tisztesre fáradt Chava tesz meg. Ha senki nem figyel, akkor egy kis The Forest azért mindenképpen befigyel, mert az új frissítéssel már nemcsak játszható, de zseniális is, illetve ideje lenne újra visszanézni a DayZ-be, mert azt is három frissítéssel ezelőtt láttam utoljára.

BZ - Nálam most ilyen "elfeledett kincsek" időszak van, ugyanis a költözködés közben előkerült egy csomó régi GameStar melléklet, és aktiválgatom belőlük a játékokat.
Egyrészt anno kimaradt nálam teljesen a Homefront, és a Unityra felkészülve egy tavalyi GS-ből felpakoltam az Assassin's Creed II-t is. A Homefront első húsz perce nem tett rám olyan hűdeaztamindenit hatást, de a téma nem rossz, Észak-Korea megtámadja Amerikát, ez már a 80-as években a Red Dawn (Vörös hajnal) című filmben is bejött. Az ACII pedig klasszikus, imádom nagyon, jó lesz újra végigvinni, kissé félek,m hogy utána nem úszom meg a többi részt se, mert elkap a gépszíj.

Tonight - A legutóbbi Steam Sale során az eladogatott kártyákból pont összejött annyi, hogy beleférjen a nagyon érdekesnek kinéző Brothers: A Tale of Two Sons, így lehetőség szerint abba fogok majd a hétvégén belenézni. Egyébként leginkább a jövőheti néhány napos balatonozásra fogok készülődni, ahova most valószínűleg nem viszek elektronikus játékokat, hanem inkább beleugrok a vízbe és nem jövök ki belőle.

mazur - Érdekes, rajtam is most tört ki az Assassin's Creed nosztalgia és bevillant, hogy a harmadik részt annak idején épphogy csak elkezdtem, de egy óra után abbahagytam. Akkor nem tetszett, de a Black Flag után annyira belelkesedtem, hogy most lendületből nekiállok. Igazából a sztori is érdekel, hogy tényleg, mi lett végül ezzel a Desmond gyerekkel? Egyébként meg ha nem Assassin's Creed III, akkor talán másodszor is nekilátok lezúzni a Demon's Soulst.

Gócza - Lassan elmúlik a sikeres vizsgák és az első megjelent GameStar Online cikkem után érzett eufória, úgyhogy éppen itt az ideje, hogy bevessem magam Los Santos városába. Végre kipróbálhatom a 2013-as év egyik legjobbjának kikiáltott játékot, a Grand Theft Auto V-öt. Olyan sok embertől hallottam annyi különböző kritikát (pozitívat és negatívat egyaránt), hogy most már muszáj saját véleményt formálnom a Rockstar North legsikeresebb sorozatának legutóbbi részéről. Persze, éppen csak belekukkantani lesz időm, mert szombaton végre megünnepelhetem a születésnapomat, egy remek kis telekbulival.

RG - Rengeteg játék vár arra, hogy a hétvégén nekiessek, így például a sárdagasztós Spin Tires, a Pacától ajándékba kapott (de kifizetem, becsszó (csak nyugodtan, hadd kamatozzon - Paca)) Euro Truck Simulator 2, a kimondottan jóra sikerült Sniper Elite 3, valamint a Watch Dogs, melyet szűk kétórányi játék után félretettem, de adni kellene neki egy újabb esélyt.
A valóság viszont az, hogy megyek a családdal a Mátrába, szóval egy büdös percet nem fogok játszani, meg különben is, elmúlt a lapleadás, ideje felállni a gép elől.

Bocs, de videót nem tudok linkelni, mert a céges gépről írok és azon tiltva van a YouTube, a vimeo, a twitch, a Nickelodeon, a Cartoon Network és minden más, értelmes oldal. Szóval elnézést. És ezt vágjátok ki! (Kivágjuk! - a szerk.)

Kaci - A Summer Sale-nek köszönhetően ajándékba kaptam egy The Secret World kópiát, amire a lakótársam valami hihetetlen módon rá van függve, így valószínűleg én is kénytelen leszek ismét fejest ugrani az MMO-k világába. A WoW-ba beleölt pár ezer óra után azt hittem soha többé nem fogok itt kikötni, de úgy látszik tévedtem. Egyébként pedig a szokásos Dota 2 pörög, ahol épp most lesz meg a 2000. játékom, bármennyire is siralmas ez.

Gyu - A hétvégén lesz egy kis Swordsman, egy kis Bounty Hounds zárt béta, egy kis Star Trek Online és néhány Supreme Commander 2 skirmish. Kb. ennyi.

Nightwolf - Nem akarok mással játszani, csak az Assassin's Creed 4-gyel. Énekel a legénység, tekerem a kormányt, dübörögtetem a mozsárágyúkat. Bőven elég egy magamfajta tengeri patkánynak.

Chavalier - Ez a hétvége (is) a GameStar magaziné, lassan helyükre kerülnek az oldalak, libasorban csordogálnak a cikkek (már ácsolom a kalodát a késlekedőknek), formálódik a címlap. Mindemellett kiszurkolom Hollandiának a továbbjutást, és visszatérek néhány darkspawn skalp miatt Ostagarba.

- Én részemről erre a hétvégére hagytam meg azt a menő origines promóciót, hogy 48 órára baráti alapon mindenkinek kölcsönadta az EA a Titanfallt. A statisztikáimon nem sokat segít, hogy a Modern Warfare 2 volt az utolsó FPS, amibe úgy komolyabban beleástam magam, de hát hatalmas robotok hullanak az égből, úgyhogy én jól elvagyok...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)