Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Kánikulai hétvége viharral és játékkal megszakítva. Nálatok mi a dörgés?

Hirdetés

Mocsy - Családi Warlords of Daraenor van kilátásba, ami annyit jelent, hogy a gyerekek játszanak én meg a háttérből irányítok. Szép lassan elkezdjük felhúzni a helyőrségünk első szintjét. Csongor fiamnak nagyon tetszik, nekem azonban hiányoznak az új kasztok és fajok. Engem nem lehet megvezetni az új karakter textúrákkal, nem ehhez vagyok hozzászokva.

HP - Paca szólt, hogy dupla RP csorog a hétvégén a GTA Online berkeiben, szóval ott a helyünk. Akármit is ír lejjebb, az hazugság. Elterelés. Megyünk lopni.

Chavalier - Az archdemon halott, de a történet vége még odébb van. Most épp Amaranthine környékén igyekszem helyreállítani a békét. Rég volt már, hogy utoljára elindítottam a Dragon Age: Origins Awakening kiegészítőjét, de ha jól emlékszem a hosszára, egy délután kevés lesz rá, talán az egész hétvége is.

daev - Számomra jelenleg csak a Battleblock Theatre létezik. Addiktív, zseniális, idegesítő és borzasztóan nehéz, tehát minden, amit egy játékban keresek. Emellett természetesen pörgetem az Oddworld: New n' Tastyt is, ami... Na, de erről majd a GS következő számában.

Paca - Amikor ezt írom, éppen csak hazaértem a GameNightról, és mivel az új hely miatt hamar be kellett fejeznünk, elkezdtem a BioShock Infinite: Burial at Sea DLC-jének első epizódját. Nem tudtam mire számítsak, nagyon régóta szerettem volna megnézni, hogy milyen a pre-apokaliptikus Rapture, úgyhogy el is mélyülök benne. Az is lehet, hogy megírom utolsó egy oldalam a 2014/08-as GS-be.

Sophiaso - A Quest for Infamy tesztelésével töltöm a napjaimat. Bár kissé döcögve indult a játék, sikerült túllépni a frusztráló kezdeten, és egyre jobban telnek a Volksville környékén töltött ingame napjaim. A humorát imádom - a többit elolvashatjátok majd a tesztben... :)

Gyu - "Fantasztikus" T-26-osommal véres csatában megszereztem az első győzelmemet a War Thunder: Ground Forces-ben. Még számtalan dicsőség vár rám a hétvégén a "csodás" harckocsival.Emellett építgetem kis birodalmamat a Galactic Civilizations II Ultimate Editionben és persze a Star Trek Online crafting hétvégéjét is kihasználom.

BZ - Újra WoWozni kezdtem. Nincs mit hozzáfűznöm, én vagyok az oka, csakis én.

Flatline - Divinity Original Sin. Mert istentelenül jó, plusz a Gamestopban rendkívüli akció van, és a Killzone Shadow Fall egy éves játékért odaadják a vadiúj Last of Us-t, amit persze PS4-en is le kell tolni a Trophyk miatt :)

Kaci - Az előző hétvégén sajnos technikai okokból kimaradt a The Last of Us, most azonban semmi nem gátolhat meg abban, hogy megtapasztaljam ezt a csodát. Néhány órát már sikerült beletennem a GameNight előtt, és nyilván nem én vagyok az egyetlen, akinek szerelem volt első látásra. Ebben a két napban semmi mással nem vagyok hajlandó foglalkozni, csak Ellie, Joel és én leszünk. Esetleg a pizzafutár beugrik majd esténként, de mindenki másnak hallgass a neve. (Kaci, azért a híreket várjuk - a szerk.)

Tonight - Nekem igazából sosem tudták lekötni a figyelmemet az MMORPG játékok, de egy ettől függetlenül a Destiny béta változata miatt érdeklődni kezdtem afelől, hogy milyen megoldások születtek a műfaj konzolra költöztetésére, ezért kíváncsiságból letöltöttem PS3-ra a DC Universe Online kliensét. Természetesen ráment az életem, mire letöltődött a 20 gigabájtnyi kontent, úgyhogy most már nincs vissza út, muszáj játszanom is vele ennyi szenvedés után.

-  A hétvégén a szokásoson felül egy tengeri állat bőrébe bújok, ugyanis beszereztem végre valahára az Octodad: Deadliest Catch-et. Amikor meg nem játszom, a zseniális főcímdalt fogom dúdolni. Senki nem sejt semmit...

kacor - Hát nekem a balatonozással egybekötött elásott sörrel teli flakonos meztelencsiga irtás mellett (napi majdnem egy kiló kacsintó kaki/csapda! Rocky Cellar a legjobb!) a Hearthstone Naxramas második adagja és a Final Fantasy VI iOS-re, amihez (bár szégyenletes vakfolt, belátom) eddig nem volt szerencsém.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)