Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

A legcsodálatosabb hétvége mindig az, amelyik az aktuális GameStar nyomdába küldését követi. Ez most épp olyan, ráadásul az időjárás is megemberelte magát. Szabadság, itt jövünk!

Hirdetés

mazur - Nekem a hétvégi program nem más, mint:

daev - Kijött az új The Forest patch, úgyhogy azt is mindenképpen meg kell néznem, de újra összejött a régi csapat a DayZ-ben is, úgyhogy muszáj lesz a hétvégén PvP-zni is egy kicsit.Ó és a Battleblock Theatre. Egyszerűen megunhatatlan.

Paca - Sleeping Dogs: Definitive Edition! - mondom majd két hónap múlva, ha megjelenik ez a gyönyörűség. A Sleeping Dogsot imádtam DLC-stül, és a Square Enix már a Tomb Raider: DE-vel is megmutatta, hogyan lehet egy jelenlegi generációs konzol lehetőségeit maximálisan kiaknázni (gondolok itt arra, ahogy a DualShock 4 újdonságait használták, zseni volt). Egyébként szombaton kirándulok a Tátrába, vasárnap meg, ha minden jól megy, kipróbálom végre a The Witcher Adventure Game-et.

Gyu - A Galactic Civilization II-vel készülök a Galactic Civilization III-ra. Emellett tuti meg fogom nézni, miért is volt valaha olyan legendás a Wing Commander III (ha már az Origin ingyen ideadta). Szerintem benézek a Swordsman-be is, de komoly gémelés nem várható.

BZ - Ez a hét méltán pályázhatott az "Életem Legdurvább Hete" díjra, szóval valami zúzósra és brutálisra van szükségem a hétvégén. Nem is választhatnék mást, mint a The Forest című túlélőszépséget, ami nemrég megkapta a 0.05-ös patchet, új craftolható cuccokkal és egy rakatnyi javítással. Szóval megyek is a szigetre, és állítok néhány végtagokból, valamint fejekből összeollózott augusztusi májusfát a tanyám köré. Emellett meg egye fene, egy kicsit talán WoW-ozni is betérek, mivel még úgysem játszottam pandaren monkkal, és így, 36-os szint környékén kifejezetten tetszik.

Stöki - Nyaralásra elővettem kopott kis PSP-met, és rajta maradtam a LocoRoco 2-n. Ha már így esett, gyorsan végigszaladok rajta, aminek főleg a lányom örül - a kiscsaj imádja ezt a zenét (amiről nekem mindig a Vízipók-csodapók csigakórusa jut eszembe).

Eprespuszedlee - A Valiant Hearts: The Great War került a kezem ügyébe nem olyan régen. Igazi kikapcsolódásra vágytam, ezért kicsit tartottam a játék témájától, annak komolysága miatt. Végül néhány teszt elolvasása után vonakodásomat kíváncsiság váltotta fel és üsse kavics alapon szabadjára engedtem gépemen a háborgó történetet. Az alkotás rajzolt, képregényszerű grafikája mellett is nagyon hitelesen mutatja be történelmünknek ezt a sötét időszakát, ráadásul tanulságos és az agyunkat is megdolgoztatja. Sokkal több információt szereztem egy-két nap alatt az első világháborúról, mint a tankönyvekből bármikor. Miért nem így tanítottak róla az iskolában? Bárkinek nyugodt szívvel ajánlom ezt a tyutyerkát!

Nightwolf - Augusztus 12-én folytatódik a Guild Wars 2 meséje, ami jó. Ami nem jó, hogy picit túlbecsültem magam és lehet, hogy szeptember elején mégsem fogom majd kezemben a legendás kardomat. Ha viszont megsarkantyúzom magam és mondjuk nem élek semmilyen társadalmi életet olyan 9 napig, akkor összejöhet... A társadalmat nem szeretem, szóval szerintem meglesz mégis.

Dudu - Ma sofőrösdit játszom Nyíregyházára és vissza egy "őrületes Lada-gép, hajthatatlan négykerék" volánja mögött, holnap pedig házépítőset, úgyhogy inkább azt mesélem el, mivel és hol toltam tegnap. A Towerfall-t ismeritek, ugye? Ha nem, akkor tessék szerezni 1-2-3 jóbarátot, és üljetek le elé, nem fogjátok megbánni. Én is így tettem, méghozzá egy moziban, az élmény pedig egyszerűen zseniális volt. Persze mi vagyunk a balgák, hogy a nagyvásznon nem egy látványos játékkal játszunk, hanem egy pixelarttal, de hát fiatalság, bolondság. Ezúton is köszi, Dani!

Szada - A Sacred 3-mal végeztem - egy életre -, szóval a magyar feliratos Valiant Hearts: The Great War című gyöngyszemre fogok koncentrálni, ez pörög majd teljes erőbedobással.

Tonight - Rájöttem valamelyik nap, hogy már nagyon-nagyon régen játszottam utoljára CS-vel, így valószínűleg be fogom tölteni egy pár óra lövöldözésre a CSGO-t, már csak azért is, mert végre nem csak a Big Picture módban működik a Steam zenelejátszója, így most még egyszerűbben tudok szörnyű zenéket hallgatni játék közben, mint valaha.

Gócza - Úgy voltam vele, adok egy esélyt a Doki-Doki Universe-nek, ha már ingyenessé vált a júliusi PS Plus kínálatban, és teljesen beleszerettem. A hétvégét így bolygóról bolygóra járva fogom tölteni, hogy segítsek QT3-nek felfedezni az emberségét és eközben érdekes és rendkívül aranyos személyiségtesztek segítségével még magamról is tanulhatok valamit.

Chavalier - Még mindig Dragon Age: Origins pörög nálam, de már az utolsó, Witch Hunt című DLC-t koptatom. Aztán egy Dragon Age II újrázás következne a listán, de szinte biztos, hogy előtte még kivégzek valamit, ami nem RPG és nem fantasy.

Na de ennyi elég is rólunk. Ti mivel töltitek a hétvégét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)