Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Takaréklángon ég a nyár, de azért nem teljesen kilátástalan a helyzet. Mi így kapcsolódunk ki a hétvégén.

Hirdetés

mazur - Miközben türelmesen várakozok a Dark Souls II Lost Crowns trilógiájának második részére (Crown of the Old Iron King, még két hét), addig az előző résszel pihentetem a médiaipar viszontagságaiban megfáradt idegeimet. De az is lehet, hogy kipróbálom végre a Vanquisht, amit ma meg akartam venni, de legnagyobb meglepetésemre közölte az Xbox Live hogy korábban már megvásároltam - csak éppen teljesen kiment a fejemből. Köszi, múltbéli mazur!

Chavalier - Két Dragon Age maraton között sikerült újra felfedeznem a Splinter Cell szépségeit. Sok éve már annak, hogy utoljára terelgettem Halász Sámuelt árnyékból árnyékba, ezért gyorsan bepótolom lemaradásomat, kezdve a Conviction alcímű epizóddal, amelyik már az első, máltai küldetéssel megvett kilóra. Ja, és Michael Ironside az isten!

daev - Ezt a hétvégét PC-től és konzoltól távolt töltöm, anyu szoknyája mellett, tele hassal. All-you-can-eat szimulátor, ha úgy tetszik.

Paca -  Még mielőtt a nyáron először szabadságra mennék (bizonyos kollégák azt mondják, hogy kussoljak, mert a GameStar tábor is szabadság, majd szürcsölnek egyet a könnyeimből kevert koktéljukba), a mai napot még végigdolgozom, holnap falusi keresztelőre megyek (hint: lesz pálinka), hétfőn regenerálódom, kedden pedig irány a Balaton! Úgyhogy nemhogy a hétvégén, de a héten sem nagyon játszom, legfeljebb folytatom a Crazy Taxi: City Rush-t, ami ugyan free-to-play, de 0 forintot költöttem eddig, és nem vágtam földhöz a telefont. A játékmenet kárpótol a közepesen szemét mikrotranzakcióért.

Gyu - Nos kérem, engem teljesen beszippantott az ArcheAge világa, nagyon tetszik a környezet, a rendszer, a sztori, a craftolás a questek, a minden - lehet, hogy meglesz a következő MMO-szerelmem? Ameddig tart, addig igyekszem húzni az ArcheAge zárt béta 3-at, addig minden más játékot hanyagolni fogok, mert csak vinnék a hasznos ArcheAge időt,...

BZ - Egy hete szabadságon vagyok, ami azt jelenti, hogy még többet dolgozom, mint általában. Így mulat egy magyar úr, de épp ezért kissé kevesebb idő jut játékra. Azért persze ott van az éjféltől kihullásig, de minimum hajnali háromig című időzóna... Szóval egyrészt lesz itt WoW, mivel Dermedve nevű panda monkom lassan eléri az ötvenet (nem kilóban, első blikkre úgy a százötvenet is). Emellett meg kedvem támadt újra kipróbálni a Darkout nevű indie sidescroller túlélő sci-fi keveréket, amit még a béta környékén bigyózgattam, és nagyon bejött a hangulata, azóta pedig pakolt még bele sok jóféle fícsört a fejlesztő.

Szada - Baráti ajánlásra kipróbáltam a Banished című indie stratégiát és egyszerűen zseniális, eszméletlen módon rákattantam. Noha nincsenek benne csaták vagy hatalmi harcok, a falu, majd később város folyamatos mikromenedzselése hihetetlenül nagy feladat és órákra képes lekötni a játékost. Nem viccelek, tényleg ruházzatok be rá, nagyon megéri, viszont türelem kell hozzá és készüljetek fel rá, hogy többször is új települést fogtok kezdeni, mire ráéreztek a lényegre, vagyis hogy miképpen ne halálozzanak el a lakók.

Tonight - Nagyon szeretem a Metal Gear Solid sorozatot, viszont amilyen szerencsétlen vagyok, még mindig nem játszottam végig a harmadik részt, pedig itt üldögél a polcon a HD Collection formájában. Márpedig vészesen közelít a Metal Gear Solid V megjelenése, nekem pedig abszolút tettre késznek kell lennem, amikor elérkezik a várva várt remekmű.

- Hát srácok, több száz lenyomott LoL-meccs után ezt lehet, hogy gáz leírni, de... abban a kevés időben, amit a hétvégén a gép előtt töltök, muszáj játszanom egy kis Adventure Time Battle Partyt. Aki ismeri a sorozatot, az szerintem megért, a többiektől annyit kérek, ne kövezzenek meg.

Gócza - A csütörtöki esős, szürke időjárás meghozta a kedvem a Playstation 3 egyik legjobb exkluzív címéhez, a Heavy Rainhez. Hétvégén újra a nyomába eredek az Origami Gyilkosnak és megpróbálok olyan befejezést elérni, amit eddig még nem láttam. Nem hiszem, hogy ez nehéz lesz, tekintve, hogy 4 főhős van, mindegyik a saját végkifejletével, és ezeket összeadva több, mint 10 fináléja van a történetnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)