Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Akár feltételes módba is rakhatnám a cikk címét, mivel töretlen lelkesedéssel várjuk a Bungie következő alkotását. Már csak néhány nap van hátra, addig is játszunk valamivel.

Hirdetés

mazur - Ezen a héten esténként egy kicsit elszaladt velem a ló, úgyhogy a hétvégén büntibe rakom magam és nem fogok játszani - legfeljebb a gyerekek. Az igazsághoz tartozik, hogy annyira várom már a Destiny-t, hogy nem is nagyon van kedvem máshoz, plusz a jövő héten jó hivatkozási alap lesz otthon, hogy "mi az hogy sokat játszok, hétvégén be se kapcsoltam a gépet!".

Mocsy - Nos a lakásfelújítás projekt új fázisba ért, a festés után laminált padló lerakása lesz a cél a hétvégén. Emellett persze azért szakítok egy kis időt a Diablo III Reaper of Souls legújabb változatának a tesztelésére. Függő lettem, na.

daev - Napokon belül érkezik a Destiny. Edzek. Na jó, igazából csak végig akarom már végre tolni a Borderlands 2-t, mert már alig pár küldetés van hátra és ugyan nem tetszik annyira, mint az első rész, mégiscsak illik kiakasztani. Keddig van időm, mert ha megjön a Destiny, akkor bizony nem sok mindenre lesz időm. Lehet, hogy hirtelen meg is betegszem, bár nem tudom, hogy nemcsak a Mocsynak bocsájtják-e meg, hogy az immunrendszere együtt mozog a Blizzard update programjával.

Paca - A héten végigvittem a Neptun Tárgyfelvétel nevű fantasztikus játékot, rendkívül izgalmas volt 10/10 would play again. Nemrég megint bevásároltam Xbox 360-as címekből, de azokat még pihentetem, mert itt szemez velem egy ideje az Uncharted 3, aminek nem tudok ellenállni. Ha ez sem jön össze, akkor elfoglalom a világot Rizikóban.

BZ - Már majdnem elkezdtem az unalomig ismételt mantrát, hogy igen, már 78-as szintű az én kis panda monkom, erre bang, visszaránt a kazuárság: a Plants vs. Zombies 2-ben új játékmód nyílt meg, az első részből jól ismert Vasebreaker. Szóval, a szokásos hétvégi munka mellett barna és zöld vázákat fogok csapkodni, és persze pattogósan anyázni, amikor a legutolsóból bukkan elő az addig rejtőzködő Gargantuar.

Nightwolf - A szemét mocskos ArenaNet arra kényszerített, hogy ezen a héten átlépjem a 2000. órát a vadászcsajszimmal. Nemes bosszút fogok állni és vasárnap reggeltől nyomok egy 24 órás menetet, aztán egy kakaóreklámban szereplő nyuszi biztatására - aki arra tanít, hogy nyugodtan hazudjunk - azt fogom mondani a főnöknek, hogy nem én nem feküdtem le és játszottam hétfő reggelig, hanem a bábolnai péklegény. Szóval a szemét mocskos ArenaNet tehet mindenről... oh, wait...

Sophiaso - A Deponiának sikeresen a végére értem, így jöhet a folytatás, a Chaos on Deponia. Vííííííí!

Gyu - Esetleg ha valaki nem tudná, akkor elárulom, hogy Archeage nyílt béta zajlik éppen. Kell ennél többet mondjak? Emellett - oldandó a feszültséget - egy kis űrhajós akciózás várható a Star Conflictban.

Szada - A hétvégén családi programok miatt nem kifejezetten leszek majd gép előtt, de ha mégis sikerül majd néha odaülni, akkor lehetséges, hogy újrajátszom a The Walking Dead Season Two fináléját, mert nem voltam elégedett a választásommal és mivel több befejezés is lehetséges, ezért élni fogok a korábbi mentés visszatöltésének erejével. Megjegyzés: az alábbi videót csak az nézze végig, aki már végigjátszotta az első évadot és a másodikat is legalább a negyedik részéig!

Kaci - Évek óta húzom-halasztom a Mass Effect végigjátszását, eddig valahogy sosem sikerült rászánni magam, hogy fejest ugorjak ebbe az epikus trilógiába. Ha minden jól megy, vasárnap végre lesz időm játszani, bár nem biztos, hogy az októberi nagy játékdömping előtt egy ekkora projektbe kellett volna fognom. Remélhetőleg minden a terv szerint halad majd, és Sheparddal ketten megmentjük a galaxist, mielőtt új jövevények emésztenék fel minden időmet.

Tonight - Újra elővettem a GTA ötödik részét, viszont ezúttal hirtelen felindulásból nekivágtam az Online módnak. Tudom, hogy kicsit későn szállok be a buliba (ennek olykor látszik is a nyoma a játékélményemen), de legalább nem kell várnom az újabb tartalmakra, már most mindenfelé ott az új felfedeznivaló.

Gócza - A PlayStation Plus keretén belül a Sony megajándékozott a PlayStation All-Stars Battle Royale című játékkal. Az egyetem kezdete előtti utolsó hétvégémet ebbe a játékba fogom beleölni. Alig várom már, hogy Kratos és Nathan Drake összemérjék az erejüket.

- A múltheti GameNight-os verseny meghozta a kedvem megint egy kis HearthStone-hoz, úgyhogy a hétvégén megpróbálok kicsit tanulni a játékról és javulni benne, ahelyett, hogy csak úgy dobálnám a lapokat "ez biztos jó lesz" felkiáltásokkal. Bár a legégetőbb probléma a paklijaim átnézése lenne, azokkal valahogy lusta vagyok foglalkozni...

Chava - Tegnap újabb konzollal gyarapodott a család, így hirtelen nem is tudom eldönteni, hogy a Forza Motorsport 5 verdáiból hajtsam ki a maximumot, netán a Wolfensein: The New Ordert játsszam újra, vagy a Destiny mihamarabbi eljöveteléért mondjak el még egy imát. Mindeközben pedig egy Geiger-Müller számláló szűnni nem akaró kattogásával szólongat a majdnem teljesen kész Wasteland 2. Kéne még egy élet, vagy több...

Na de ennyit rólunk... Nálatok mi megy épp, melyik az aktuális kedvenc? Mit ajánlanátok nyugodt szívvel másoknak is? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)