Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Klánba tömörülő gamestarosok és nosztalgia dominálja ezt a hétvégét. No meg gyönyörű napsütés. Használjátok ki!

Hirdetés

daev - Ha nem történik valami váratlan dolog, akkor a szerkesztőségünk egy részével a GameStarLords Destiny guildbe tömörülve igyekszünk majd megvédeni az emberiség utolsó városát. Vagy csak lőni egy barlangot. Az is segít, nem?

Paca - Rettenetes függőjévé váltam a Forza Horizon 2-nek, úgyhogy egész hétvégén ezzel fogok játszani - mondanám, ha nem kellett volna visszaadnom az Xbox One-t Chavának. Majd keresek valami mentséget, hogy miért nem egy jelenlegi generációs konzol kontrollerét markolászom (hogy a kollégák ne nevessenek körbe, miközben arról mesélnek, milyen jó PS4-en a Destiny), és egyúttal megnyugtatom az Xbox 360-at és a PS3-at, hogy nem kerülnek még a szekrény aljára. Áhh, megvan: korábban kimaradt címeket fogok pótolni, és amíg nincs kész mind, nem akarok új konzolt venni. Ezaz, ez jó lesz.

BZ - Kedves gémsztáros emberek jóvoltából hozzájutottam egy Tropico 3-hoz, amit valahogy mindig ki akartam próbálni, aztán nem úgy alakult az élet. Most viszont karibi környezetbe helyezem lángoktól ölelt kis országunkat, Don Vittorio néven császárrá koronáztatom magam, és rezsicsökkentés címen felépíttetek a pálmafás, lakatlan szigetre egy negyvenezres stadiont. Állítólag lehet ilyet csinálni, volt már rá példa valami olyan országban, ahol nem igazán szeretnék élni. Oh, wait...

Stöki - Duke Nukem 3D Megaton Edition. Nincs mentségem.

Gyu - Egy türelemjátékot próbálok ki, a neve ArchAge - bejutni a szerverekre ugyanis szinte lehetetlen, valóban igazi türelemjátékot kell játszani. Ezen kívül az Infinite Crysis ígért mindenféle szépeket és jókat, ha benézek, így megteszem. Valaki a Facebookon azt állította, hgoy az Oolite van olyan jó, mint az eredeti Elite volt, így amíg megérkezik az Elite: Dangerous, addig mehet a "klón", az Oolite....

Sophiaso - Már elég régen felhívták a figyelmemet a Lilly Looking Through című csodára, de bevallom, egy picit elfeledkeztem róla. A Humble Bundle viszont gondolt rám, és a "Leading Ladies" pakkban potom pénzért hozzájuthattam a játékhoz. Kíváncsian várom!

Szada - Lehetséges, hogy sikerül összefutnom egy haverral, akinek a birtokában van egy PlayStation 4-es konzol, így ha isten és Kojima is úgy akarja, akkor kipróbáljuk a PT, vagyis a Silent Hills demót. Fogalmam sincs, hogy mire vállalkozom, ugye?

Hunter - Szolidan csak annyit mondok, hogy csütörtök este megjelent a Just Dance Now. Táncolhatok úgy, hogy nincs Kinect és egy forintot sem fizettem a játékért. Hétvégi programom innentől magától értetődő.

Kaci - A napokban befutott a Dota 2 történelmének egyik legnagyobb frissítése, így a hétvégére töménytelen mennyiségű játékot terveztem, hogy megismerjem az új pályát és az átdolgozott hősöket. Erre jön Chava péntek reggel, hogy mi lenne, ha inkább a Hatoful Boyfriend nevű csodával tölteném a napjaimat. Nem tudtam nemet mondani.

Tonight - Nem fogok éppen úszni a szabadidőben a hétvégén, szóval valószínűleg továbbra is a kevesebb figyelmet igénylő mobilos játékok fognak majd szórakoztatni. Ezek közé tartozik a világ egyik legidegesítőbb mobiljátéka, a Pixel Dungeon, amit mindenki figyelmébe ajánlok, aki kifogást keres arra, hogy kihajíthassa a telefonját az ablakon. Ingyenesen letölthető, nincsen nagy helyigénye és a processzorokat sem fogja éppen megizzasztani.

- A múltheti kísérlet kifejezetten jó sikerült, úgyhogy a hétvégén nyomok még egy kis DawnGate-et. Nekem nagyon bejön, és néhány havert is sikerült rávennem, hogy próbálja ki, úgyhogy ez lesz a hétvégi program. Az kifejezetten pozitív élmény volt, hogy szinte minden sallangot kivágtak, ami a MOBA műfajt kicsit idegesítővé teszi néha, és a helyükre, új, izgi mechanizmusokat dobtak be.

LordBlasio - Star Wars The Old Republic. Sith Assassin karakterem már Alderaan hegyvidékeit járja, pusztítást, szenvedést és reménytelenséget hozva mindenre és mindenkire, aki útjába kerül. Legyen az barát vagy ellenség, ugyanabban a sorsban részesül. Hisz kit érdekel a Birodalom sorsa, mikor a saját hatalmam növelhetem? Kétoldalú fénykardommal felnyársalok mindenkit, az Erő Sötét Oldalának titkaival elemésztem ellenségeim lelkét. Kezdődjön a hétvége!

Chavalier - Kecskéket bűvölök, teheneket mentek mutáns répától megvadult vérnyulaktól, óvom a rendet, mindenhova elviszem a békét, azaz ranger vagyok Arizonában. Nem szép, de hangulatos, nem is hibátlan, viszont tartalmas ez a Wasteland 2. Be is rántott rendesen.

Dudu - Elkezdődött az új FIFA idény, amiben nekem is ott a helyem, a meccsek közti pihenőidőt pedig nyomozással töltöm majd egy Ethan Carter nevű kisfiú eltűnésével kapcsolatban. Egyesek öngyilkosságot emlegetnek, de nekem erős a gyanúm, hogy gyilkosság történt. Emlékszem, még Broadchurch-ben volt egy hasonló esetem, ahová Twin Peaks-ből kellett átrohannom a Latimer családhoz. Szegény Latimerék...

Nightwolf - Móka és meló lesz osztályrészem a hétvégén. Tesztelem a Világ Leghosszabb Című Játéka díjra pályázó Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution (Jézusom) konzolos változatát, de mellette kötelezően nyomom a Guild Wars 2 WvW részét. Sőt, ma este benézek egy GW2-es találkozóra is. Még a Charr jelmezemet is kivasaltam

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)