Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Lement a GameNight, befutott az ősz, mi pedig eljátszunk egy újabb hétvégét az örök életünkből.

Hirdetés

Mocsy - Ezt a hétvégét a világtól elvonultan, békében, a megvilágosodás jegyében fogom eltölteni. Mordorba megyek orkokat téríteni, mint a nyugati, civilizált világ misszionáriusa. Amennyiben a szép szavak és a kedves tettek nem vezetnek célra, jöhet az agresszív diplomácia, vagyis a lefejezés és a fejlövés. Az egyik módszer mindig beválik, már csak az orkokon múlik, hogy melyiket választják.

daev - Ezen a hétvégén szeretnék egy kicsit visszapillantani a Destinybe, de Kaci pajtásommal közben co-opban pörgetjük a Borderlands: The Pre-Sequelt is, úgyhogy nem tudom mennyi időm marad rá. Ráadásul ma este Late Night Live Aréna, ahova azért csak nem viszek PS4-et. Vagy igen? Az gáz?

Paca - A tegnapi GameNight után levezetésnek ma a GSO-t ápolgatom, este pedig Late Night Live Aréna lesz, ahol sztorizgatunk az elmúlt évekből, és várjuk a ti sztorijaitokat is izgatottan. Játékra ezért csak a vasárnap marad, szívem szerint Forza Horizon 2-znék, de mivel a tesztelésre kölcsönkapott Xbox One-t (és vele a játékot) vissza kellett adnom, ez most nem opció. Viszont egy kedves olvasónak hála meglett az utolsó két hiányzó Guitar Hero is (mármint Aerosmith-től felfelé, mivel én főleg dobolok, a dob nélkülieket nem hiányolom a gyűjteményből), úgyhogy ezekben el tudok merülni. Ugyanakkor ott van még a listám, amin azok a játékok szerepelnek, melyeket még idén végig akarok játszani, és a 88-ból 14-et sikerült. Talán ideje lenne haladni ezzel is.

Dudu -

>Kapcsolat létrejött
>Üzenet
"Ha hétvége, akkor Alien: Isolation!" - tartja az ősi LV-426-i mondás, ami szerencsére most rám is alkalmazható, hála Mocsy-nak és Chavának. Remélem sikítozni nem fogok, mert itt nálunk biztos jobban hallatszana, mint az
űrben. Ezen kv/%˛{x
>Hiba
>Kapcsolat megszaka...

BZ - A megjelenés pillanatától a gépen pihen a Middle Earth: Shadow of Mordor, ráadásul volt szerencsém a HD Texture Packet is beszerezni hozzá, ami csak ultra-erős géppel működik (beleértve 6 gigányi videókártya-memóriát). Végre látszik, mire ment el egy nyaralásra való összeg idén (persze nem a játékok szebb futtathatósága miatt kellett gépet cserélnem, hanem némi kóbor áram szólt bele az életembe, de ezt most talán hagyjuk is). Lényeg a lényeg, a halálból visszatérő gondori főhős (és az őt szellemként kísérő elf lord) kalandjai egyelőre felemás érzéseket ébresztenek bennem. A játék valóban csodaszép, de ezt ennyi hardverre költött pénzért, na meg a játék áráért ajánlom is neki. Viszont a játékmenet eddig nem szerettette meg magát: olyan az egész, mintha billentyűzet-kiosztás és fícsörök terén is jól megbonyolítottak volna egy Assassin's Creedet. Tudom, nekem semmi se jó... De persze próbálkozom, mert látszik, hogy van munka a ME:SoM-ban rendesen.

Viszont az is tény, hogy közben egyre jobban belehúznak végre a RUST fejlesztői. Sokan anyáznak rájuk már egy ideje, mondván, semmi se történik, de a helyzet az, hogy időközben nulláról kellett újra elkezdeniük a játék megírását, mivel Unity motorra váltottak. Experimental néven már egy ideje bele lehetett kóstolni a friss motor tudásába, de úgy egy hete már tényleg komolyan játszható kategóriába lépett a cucc: ha Steam alól elindítjuk a játékot, most már eleve a friss motoros verzió az alapértelmezett, a korábbit pedig Legacy néven érjük el.
Sok az újítás, főleg a házépítés és -fejlesztés szintjén, és persze a motor is sokkal több és szebb lehetőséget tartogat. Persze még mindig nagyon sok a reszelnivaló, de egyértelműen elmondható, hogy a RUST fejlesztői felébredtek, és a játék kifejezetten jó irányba halad. Szóval kerestem egy Game of Stones PVE nevű szervert, ahol egyelőre a hátbalövés és kifosztás veszélye nélkül próbálgathatom az új fícsöröket. Ha valaki keres, egy erdő szélén, vízparton megtalálja a kis, kék (!!!) házikómat.

Kaci - A szerencsés csillagegyüttállás következtében engem ért a megtiszteltetés, hogy elsők közt tesztelhetem az új Borderlands epizódot, érzéseimet pedig papírra is vethetem ezzel a csodával kapcsolatban. A teszt még nincs teljesen kész, de már majdnem elkezdtem, szóval a következő két napot egy alacsony gravitációjú világban töltöm, magam mögött hagyva a hétköznapok minden baját. Ne is keressetek.

Tonight - Ezen a hétvégén rendezik meg a Budapest Music Expo nevű hangszerkiállítást a SYMA Rendezvényközpontban, ami a korábban Hangfoglalás néven ismert, évente megrendezésre kerülő rendezvény "modernizált" változata. Én mindenképpen meglátogatom a kiállítást, szóval ezen a hétvégén a kontrollerek és az egyéb perifériák helyett valószínűleg gitárokkal, basszusgitárokkal és rettentően jópofa elektronikus hangszerekkel fogom magamat körbevenni.

Chava - Beletolok néhány száz kört a Civilization: Beyond Earth preview változatába. Első telepemet francia-spanyol-portugál szponzori pénzekből hoztam létre, és feltett szándékom harmonikus kapcsolatot kialakítani a bolygó őshonos élővilágával. Emellett pedig befejezem a D4: Dark Dreams Don't Die című csodát, ami annyira abszurd, hogy azt tényleg már csak imádni lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)