Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Nyomdába ment az októberi GameStar, és erre még a nyár is beköszöntött.

Hirdetés


Mocsy - Ilyen szép időben eszem ágában sincs napközben a szobában kuksolni, de amint lemegy a nap akcióba lendülök. Ezen a hétvégén a Legend of Grimrock 2 fog futni a gépemen, ez a legendás Dungeon Master szellemi örökösének a folytatása. Egész korrekt kis játék, imádom az olyan fejtörőket, ahol ténylegesen gondolkozni kell. Ritka az ilyen manapság.

HP - Próbálunk egy GameStar szerkesztőségi raidet összehozni a Destinyben, addig mondjuk megnézem ezt a videót, hogy tudjam, mire számíthatok.

Paca - Miután tegnapelőtt jól megtárgyaltuk, hogy hogyan Destinyzik a csapat egyik fele PS4-en, és hogyan játszik Chavalier egymagában Xbox One-on, én hazajöttem és újfent megsimogattam az Xbox 360-omat, majd rájöttem, hogy mennyi előző generációs végigjátszanivaló vár rám, úgyhogy ráböktem a Dishonoredre. Sajnálom, hogy korábban nem volt rá időm, mert nagyon szeretem a lopakodós játékokat, de most belekezdtem, és nagyon bejön.

BZ - Megnézem, mit tud a Ryse: Son of Rome, aztán rittyentek belőle tesztet is. Közben pedig 27 fok lesz, visszajött a számmertájm, lehet, hogy kéne menni csobbanni is valahová. ;-)
Viszont az új Dragon Age-re várva közben nem tudtam nem észrevenni, hogy idén októberben lesz 5 éve, hogy a Dragon Age: Origins felvezető eseményén, egy 24 órás, maratoni versenyen a magyar csapat tagjaként végigvertük kicsiny Földünk többi csapatát, beleértve a Bioware közösség négyesfogatát is. Ráadásul a londoni élő közvetítésről szóló GameStar cikk rekord olvasottságot, és 5200 fölötti kommentet hozott. Újranézve a videót megint széles vigyorral idéztem fel azt a fárasztó, de mégis csodás kiruccanást. Tényleg, az Inquisition-höz nem lesz ilyen verseny? Kéne menni. ;-)

Gyu - Én az Origin akcióján megvettem a SimCity Societiest és a Spore-t, így ez a kettő tuti szerepelni fog a hétvégén, emellett pedig benézek az ArcheAge-be is.

Sophiaso - Én Sherlock Holmes-szal fogom múlatni az időt a hétvégén. A történeteibe relatíve későn, csupán pár évvel ezelőtt szerettem bele, köszönhetően főként a BBC-s sorozatnak, így eléggé vártam a Crimes and Punishment játékot. A harmadik felgöngyölítendő ügynél tartok jelenleg, és eddig eléggé tetszik, habár buta fruska módján jobban tetszene, ha Benedict Cumberbatch "játszaná" a főhőst (a játék inkább a Sir Arthur Conan Doyle-féle Sherlock-leírásból építkezik).

Eprespuszedlee - Szombaton valószínűleg megsétáltatom Wolfit a ragyogó napsütésben, este pedig behúzódom a lakás legsötétebb zugába és engedem, hogy a The Walking Dead 2. része a gépem elé szegezzen izgalmas fordulataival, fojtogatóan realisztikus hangulatával és nem utolsó sorban a tüneményes zombikkal. Játszom a kis halvajárókkal egy izzasztó agyfélteke meccset. (Oké, ez utóbbiért én kérek elnézést!)

Szada - Ha jó idő lesz, kint a helyem a szabadban, viszont ellenkező esetben/esténként visszatérek még kicsit a Sherlock Holmes: Crimes & Punishments megoldásra váró ügyeihez. Az eddigi tapasztalataimat egyébként a következő magazinban olvashatjátok.

Kaci - Sajnos a Mass Effect projekt egyelőre nem halad túl fényesen, ugyanis mostanában nagyon kevés időm jut játékra, ezt a csodát pedig nem akarom 20 perces szakaszokban játszani. (Egyébként a karakterem arcvonásaival sem vagyok elégedett, ezért valószínűleg újra fogom kezdeni a dolgot.) A hétvégén szeretném végigtolni a Spec Ops: The Line-t, a maradék időben pedig jó eséllyel egy kis Ryse: Son of Rome lesz terítéken, hogy végre ne csak Dota 2 meccseket bámuljak a tévémen.

Tonight - A hétvégén az ingyenes Space Engineer lesz szerintem az, amibe majd megpróbálok belenézni, mert már régóta érdekel az űrben építkezős őrültködésben rejlő potenciál. Viszont ezentúl a többiekhez hasonlóan én is inkább kimozdulok egy kicsit a lakásból. Szombaton a modern progresszív metál képviselői, az Animals As Leaders és a TesseracT koncerteznek itthon, vasárnap pedig az elektronikus, partizós metálban utazó Enter Shikari, szóval bőven van programom az estékre.

Chavalier - Már megint a bőség zavarával küszködöm, mert nehéz eldönteni, hogy új barátaimmal destinyzzek-e inkább a hétvégén, esetleg belevessem magam az Alien: Isolationbe (ha már Dudu ennyire dicséri) is, vagy inkább a Splinter Cell: Blacklistet húzzam ki a listámról.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)