Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Az egy hét alatt lezavart költözés/PlayIT/lapleadás trojka után megpróbálunk lazítani. Persze ezúttal sem jön ez össze mindenkinek.

Hirdetés

Ha egyetlen szóban kellene összefoglalnunk az elmúlt hét eseményeit, akkor a következő lenne az: túléltük.

HP - Családi ünneplések és közösségi zabálás oltárán a játék most elmarad. Vagy majd lesz egy kis Destiny, ha daev ráér. Még nem tudom, jelenleg csak a kalóriabevitel foglalkoztat.

Daev - A hétvégén pörög a The Game Awards 2014 és a PlayStation Experience, úgyhogy zajlik majd az élet a GSO-n rendesen. Nem is hiszem, hogy bele mernék kezdeni valami újba, valószínűleg csak belépek egy kicsit a Destinybe és veszek a Warlockomnak és a Hunteremnek valami szépet.

BZ - Egy nagyon icipicit kiszakítom magam a Dragon Age: Inquisition-ből (amiről az offline teszt után az online verziót is átküldtem HP-nek, szóval nemsokára elvben olvasható, én meg várom a hálás húszezresekkel megtömött furgont). Nem bírom ki, hogy ne térjek vissza az Assassin's Creed: Unity-hez, ami így az 1.3-as patch környékén már egész normálisan fut, és fel tudtam tornázni erőteljesebb grafikai beállításokra is. Épp Robespierre úrral simítottam el némi vitás kérdéseket, szóval ideje körbenézni Párizsban, ahová beszökött az ősz után a tél is, én meg megyek utána. Aztán persze - mint minden hétvégén - azt is megnézem, mit pakolnak bele a RUST aktuális pénteki frissítésébe.

Gyu - Star Trek Online Delta Rising-ot nyomjuk ezerrel, főleg azért, mert elkezdődtek a téli fesztivál eseményei. Mást emellett nem tervezek, bár egynémely dalírás/komponálás be van elvileg tervezve.

Nightwolf - A héten betoppant a Guild Wars 2 új frissítése és egy olyan jumping puzzle érkezett vele, ami bekerül a történelemkönyvekbe. Szuper lett! Átível az egész pályán. De ezt már teljesítettem, úgyhogy rámegyek a világítós gatyára és cipőre. Olvadok a fényes dolgokért.

Sophiaso - Far Cry 4, Far Cry 4! Rambó vagyok, jupí!

Kaci - Eredetileg sok alvást és még több videojátékot terveztem a hétvégére, de a PlayStation Experience és a The Game Awards 2014 egy pillanat alatt ugrottak rá a mérleg videojátékos oldalára, így alvásból a tervezettnél jóval kevesebb, videojátékból jóval több lesz. Már elkezdtem gyűjteni a karácsonyi ajándékokra, de a hétvégi Steam Sale után kezdhetem elölről az egészet. Gabe kegyelmezz!

- Mostanra ért el egy számomra is elfogadható árszintet a Titanfall, úgyhogy nekem nagyrészt a nagy és morcos mechek lesznek terítéken a hétvégén.

Tonight - Bőven van mit lepihenni, szóval azt hiszem a legjobb választás a hétvégére nem lehet más, mint néhány környi Sid Meier's Civilization V. Elvégre már csak egy kört kell játszanom és abbahagyhatom. Meg még ezt az egyet. Na jó, még ezt az utolsót. Hátha a lelkesedésem mágikusan átváltoztatja a Beyond Earth példánnyá.

LordBlasio - AC 3. Na de miért üres Boston? Hol vannak a boltok, a fegyverek, a mellékküldetések, ja hogy nem is Haytham a főhős? Hát akkor ki... fú... félig mohikán vagyok és fúúú... tomahawk *.* meg íj *.* és vadászat *.* és hajózás *.*
Áh, imádom!

Chavalier - Sárkánylázban égek már napok óta, és erős a gyanúm, hogy egyhamar nem gyógyulok ki belőle. Majd szóljatok, ha kijött a Witcher 3, addig ne is lássalak benneteket!

És most ti jöttök! Mi a hétvégi program, mivel játszotok és mit ajánlanátok akár nekünk, akár a GSO-közösség többi tagjának?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)