Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Csapdavetők, kalandorok, kalózok, vadászok és Kaci, akit mindenki utál... Csak nem beköszöntött a hétvége?

Hirdetés

De bizony, és menten magával hozta a tavaszt is, vagy a szikrázó napsütés, a lágy szellő, az andalító madárcsicsergés és a balzsamos levegő ígéretét. Persze megpróbálunk ellenállni a kísértésnek, sportot űzünk abból, hogy ki bírja tovább a négy fal között.

mazur - Chava végre egy a képességeimhez és szellemi érettségemhez valóban méltó játékot utalt ki nekem tesztelésre, méghozzá a PC-n már dicséretes pályát befutott Chivalry: Medieval Warfare most megjelent konzolos változatát. Érzem, hogy sok-sok remek percet fog szerezni a hétvégén - még akkor is, ha nem jár hozzá a low gravity mod.

HP - Nem tudom, hogy lesz-e játszópajtás egy kis Evolve-hoz, Kaci egy aljas dög, szóval ő nem lehet a szörny, de nyitott vagyok ezen kívül bármire. Aztán persze az is lehet, hogy végül Far Cry 4 lötyögés lesz az egészből, de most valamiért előkerült a Black Flag is, és megint imádom. Ez van, kár is tagadnom, bármekkora divat ma gyűlölni a mainstream címeket, engem ezen a hétvégén ezek mozgatnak, a fogyasztói társadalom láncos kutyája vagyok.

daev - Azt hiszem ezen a hétvégén egy kis Evolve-ozáson kívül nem nagyon fog beleférni más. Remélem össze tudjuk szedni a csapatot, mert az interneten nem annyira mókás a dolog, mert valahogy mindig van legalább egy olyan ember, aki a feladata helyett szagolgatja a Shear ibolyáit. Attól pedig tízből kilenc fogorvosnak leolvad az agya és ragequittel.

Paca - Próbálom eldönteni, hogy folytassam az egyre unalmasabb Borderlandset (mivel a fő küldetések mellett mindig az összes létező mellékküldetést teljesítettem, plusz olyan SMG-m van, amitől szinte bármilyen ellenfél megfekszik három criticaltól, már nem olyan izgi), vagy a Far Cry 4-et, amibe épp csak belekezdtem, vagy a Grand Theft Auto V végigjátszását szigorúan belső nézetből, esetleg belefogjak végre a Deus Ex: Human Revolutionbe vagy az Assassin's Creed: Revelationsbe, de ez igazából nem olyan nagy dilemma, hogy sokat üljek fölötte. Remélem Evolve-ozni fogunk Daevvel, HP-val, mazurral és EndreMannal.

 

Stöki - Ebben a rohadt influenzaszezonban megfertőzött egy neo-kór, szóval kipróbálom a Deathtrapet. Állítólag a diablóskodás találkozik benne a táuerdifenzzel - remélem, az előbbi nem vágja agyon az utóbbit.

BZ - Most nagyon csúnyán hazabeszélek, ugyanis (persze a szokásos Rust-frissítés csekkolása, szervertörlés után új házikó építése, estébéestébé mellett) egy olyan játékot fogok kipróbálni, aminek elkészítéséhez volt némi közöm. A Morningstar: Descent to Deadrock egy point-n-click sci-fi kalandjáték, amit Asztalos András barátom készített a Red Herring Labs nevű kis stúdiójával. Engem pedig az a meg10teltetés ért, hogy az összes zene megírásával és felvételével járulhattam hozzá a remélhető sikerhez. Jövő kedden érkezik Steamre és egyéb helyekre a móka, de én nemrég kaptam meg a Steam-kódot, szóval gonosz módon végigtolom megjelenésig (sátáni kacaj). Remélem, majd lesz hozzá egy engedékeny (mit engedékeny, egekig magasztaló) GameStar cikk, és akkor Andrissal veszünk magunknak egy-egy vízparti villát, és egye fene, a következő GameNightot szervezhetjük a bíccsre. Vagy veszek egy sokkal kisebb villát, mondjuk a teszkóban, és elviszem a legközelebbi gémnájtra, és azzal eszem a pogácsát. Hopp, elkalandoztam. Szóval, Morningstar: Descent to Deadrock, február 17-étől. Én meg nekiesek most.

Flatline - Darkest Dungeon. Steam Early Accessbe került fel nem régen és ez a játék MINDEN, amire vágyhattam évek óta. Nehéz, konkrétan szénné halnak a hőseid majd folyamatosan és iszonyatosan kegyetlenül űberállatmegakirályul körökre osztott stratégia. A táborban összeállítod az épp szükséges 4 hőst, elmész velük hentelni, majd, ha épp nem zakkantak meg teljesen és nem kell őket örömlányokhoz, vagy imádkozni a templomba, vagy a felszedett negatív képességeiket orvosolni küldeni a szanatóriumba, akkor már egy jó köröd volt és GG. Végig bariton faszi narrálja az egészet, az egyik fejlesztő, űberjó na, tényleg! Áll a pecek ezerrel, nektek is fog, garantálom! Megvesz, izzad, örül, repeat!

Kaci - Minden kétséget kizáróan kiakasztom az Evolve összes kasztját a hétvégén, közben pedig folyamatosan cserélgetem majd a mellkasomon a gyönyörű kitűzőket, amiket a játék mellé csomagoltak. Írnék részletesebben is, de hát épp indul a játék, szóval már rohanok is a szörny után.

Szada - Kicsit ráfüggtem most a Deathtrapre, próbálom mindegyik pályát minden elérhető módon kimaxolni, miközben gőzerővel dolgozunk a vadonatúj CineStaron, amelyről hamarosan bővebben is olvashattok majd a GSO főoldalán.

Hunter - A kötelező League of Legends és LCS nézés mellett (hajrá Cloud9!)
valószínűleg az Assassin’s Creed Rogue lesz a program. A kalózos téma
menő volt, és azt is újra fogom játszani a közeljövőben, de a Rogue
hangulata sokkal közelebb áll ahhoz, amiért én beleszerettem a
szériába. Mondjuk Shay karakterétől egyáltalán nem vagyok elájulva
(nekem senki ne mondja, hogy valaki, aki éveket töltött a templomosok
titkainak kutatásával, és tudja, hogy mi a rend végső célja, majd
csatlakozik hozzájuk mert összekapott a tesókkal...pls) de a
játékmenet olyan, mintha a kedvenc AC részeimből rakták volna össze.

Tonight - Folytatódnia kell a Metal Gear Solid: Peace Walker HD hadjáratomnak, mert úgy néz ki, hogy amíg világ a világ, addig mindig lesznek lépegető vagy guruló nukleáris fegyverek, amik csak arra várnak, hogy egy fejpántos figura bezúzza őket, miközben mindenre kihat az ármány, az intrika és az ősi összeesküvések.

Chavalier - Sírokat fosztogatok, elvadult hajótörötteket, vallási fanatikusokat, farkasokat lövök halomra, tyúkokat, sirályokat, varjakat belezek ki, sem őz, sem vaddisznó nem menekülhet előlem - viszont a nyuszikat nem bántom - magyarán Szibériára gyúrok. Legalábbis ez a terv, amibe a csodálatos kirándulóidő még beleszólhat.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)