Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Nyomdában a márciusi GameStar, ünnepel az ország. De ha nem is az egész, mi biztosan.

Hirdetés

Kész fertő ez a szerkesztőség, szülőknek meg ne mutassátok. Egyikünk nagyobb kocka a másiknál, függők vagyunk, na!

daev - A relatíve frissnek számító OlliOlli2 függőségemet Evolve-val kezelem. Meg kenőccsel.

Paca - Kijött a GTA V Heists DLC, úgyhogy nagyon remélem, hogy HP, mazur és EndreMan kéznél lesznek, és együtt végrehajthatunk valami melót. Vagy röhöghetünk azon, ki hogy rontja el a tökéletes tervet.

BZ - Bár nem szálltam be az Assassin's Creed Unity fikahadjáratába, és 4-5 patch után végigjátszottam a fő küldetést, ezt a részt azért tényleg viszonylag szürkébbnek tartom a sorozat jobban sikerült darabjainál. Talán a koszos-szürke Párizs is belejátszott az összképbe, ki tudja. Mindenesetre a Unity után csak átlagos kíváncsisággal néztem bele a Rogue-ba, ami viszont valamiért nagyon elkapott. Igen, ez sem olyan átütően zseniális, mint a második rész és annak két kiegészítője. Igen, játékmechanikailag a Black Flag újra felmelegítve. És mégis... működik. Jól eltalálták a hajózós és szárazföldi kalandok arányát, érdekes és emberi a főhős pálfordulása, ügyesen árnyalják a jófiú-rosszfiú kliséket, és egy pillanatra sem tűnik fel, hogy ez még egy "előző generációs" hardverekre készült cím. Eleve imádom, hogy ultrabrutálmaxra húzva, a 3440x1400-as felbontású tesztmonitoron is röccenés nélkül hasít, a víz olyan gyönyörű, hogy legszívesebben belecsobbannék, és bár New York 1750-es évekbeli forgataga már közel áll időben és látványban is az 1800-as évekbe forduló Párizs randaságához, valahogy a Rogue-ban mégsem kapott el az urbánus környezet iránti utálat. Oké, itt legalább bármikor kimehetek a tengerre, akár a jéggel borított vizekig, ha már elegem van a pöcegödörbűzből. Na, mielőtt több oldalas beszámolóvá dagasztanám ezt a kis szösszenetet, abba is hagyom, ráadásul a fő küldetés helyett teljesen rákattantan New York összes kerületének "felszabadítására", és még a város fele a bandák uralma alatt áll, szóval megyek is vissza az Animusba, ne keressetek.

- Azt terveztem, hogy a hétvégén abból a doboztoronyból, ami most az egyik asztalomon leledzik, megkísérelek építeni egy működő PC-t, ami azt is jelentené, hogy belekezdek némi késéssel az Evolve-ba, de nagyon úgy tűnik, hogy egy-két dolgot elfelejtettem, úgyhogy nem kizárt, hogy ennek a projektnek várnia kell még egy pár napot. Ehhez lazán kapcsolódva íme egy kiváló videó, amin két srác versenyez, hogy egy PC-t tud gyorsabban összerakni az egyik versenyző, vagy esetleg az ellenfele végez előbb egy rendkívül férfias LEGO-szettel. Még delfinek is vannak benne.

Szada - Barátok unszolására elkezdtem a Hearthstone-t. Azt hiszem ezzel mindent elmondtam.

Kaci - Tudja bíró úr az úgy volt, hogy én nem akartam felrakni a WoW-ot, kényszerítettek rá. Azt mondták nem fogunk ráfüggni, csak nyugodtan szintezgetünk hárman lakótársak, tolunk pár instát. Semmi hc raidelés vagy ilyesmi. Esetleg egy kis PvP, de azt majd csak ha felszinteztünk. Persze a karaktereket is csak együtt húzzuk majd, így ki van zárva, hogy bárki nagyon ráakadjon a dologra, mert hát együtt nem tudunk majd éjjel-nappal játszani. Én meg elhittem. Azóta már ki tudja mennyi aranyat öltem a heirloom tárgyakba, 3 karaktert húzok párhuzamosan. Mindez úgy kezdődött, hogy le volt árazva a GW2, amit durván 2 óra után töröltünk mindhárman, és hogy helyreálljon a lelki békénk beregisztráltunk egy 10 napos trial fiókot a Blizzard csodájába. Na azóta nem aludtam.

Nightwolf - Rivallásomtól összeroppant a Közel-Kelet, már csak a törökök mutatnak komolyabb ellenállást. Úgyhogy Medieval 2, de az biztos, hogy lesz Guild Wars 2 is és nem csak két óra erejéig.

Tonight - Azon türelmes rajongók közé tartozom, akik már a bejelentése óta szeretnék rátenni a kezüket a GTA V Heists DLC-re, szóval a hétvégén minden bizonnyal megtalálom rá az időd, hogy letöltsem és kiraboljak ezt meg azt a poén kedvéért. Viszont miközben ezeket a sorokat írom, felbukkant egy Heroes of the Storm béta kulcs is a bejövö leveleim között, talán az is belefér valamelyik szabad öt percemben.

Sophiaso - Ezen a hétvégén az Ori and the Blind Forestet fejezem be, illetve a Dragon Age: Inquisition utolsó achievementjeit vadászom le. Az Ori fantasztikus, csak az eleje még Bambi anyukájának halálánál is megrázóbb...

Dudu - Ma (végre) őrületes játéknap lesz, méghozzá többed magammal: bemelegítésképp a Dragon Ball Xenoverse-ben méregetjük, kinek nagyobb a... harci egysége, majd FIFA 15-ben csapunk össze, végül a a bowling pályát célozzuk meg, de azt már élőben. Remélem oda is érünk, mert közben nem leszünk szomjasok...

Chavalier - Ebben a minutumban vált az enyészetté 4 és fél órám, amit az Ori and The Blind Forestbe öltem. Ehhez nem kellett más, mint egy bug - amibe csak egyszer botlottam eddig a játékban -, valamint a saját bénázásom. Beragadni egy pályaelembe, majd véletlenül rámenteni úgy, hogy az felülírja a legutóbbi állást, szívás. Ne csináljátok utánam. Ha nem lenne olyan varázslatos, amilyen, már le is töröltem volna. Round two, fight!

Flatline - Csatlakozom, nekem is ORI a felhozatal, meg a kartávolságban hevenyésző LEVEL 30 Heroes of The Storm-ban.

És ti mit csináltok március idusán?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)