Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a Mikulás alkalmával

|

Lábbeli az ablakban, sütemény és tej az asztalon, azaz várjuk a zsákos embert, a kopogó szellemet, a karácsonyi tatut, vagy bármit, amiben ilyenkor hinni szoktak az emberek.

Hirdetés

Kutyaharapást szőrével! Így hangzik a népi bölcsesség, amelyhez makacsul ragaszkodva rekordidő alatt küldtük nyomdába a decemberi GameStar magazint közvetlenül a kétnapos PlayIT után. Nem túlzok, ha azt állítom, mindenki elkészült az erejével, és már csak piheg, mint a naposcsibe.

HP - Most ez a hétvége nem a játéké nálam, de ha lenne időm, mindenképpen a Just Cause 3-at nyüstölném, illetve az új szerelem az Xbox One-ra kijött The Incredible Adventures of Van Helsing. Kár, hogy mindkét játék komoly fps dropokkal küzd, ami erősen rontja az élményt. Talán ezt a fejlesztők is így látják. Remélem.

Mocsy - A hétvégét (szombatot legalábbis) táncoslányokkal töltöm. Na jó ez így ebben a formában kicsit félrevezető, átfogalmazom. A hétvégén 576 Roadshow lesz a Köki terminálon, ott fogok műsort vezetni és gyönyörködöm abban, hogy a fiatal lányok miként táncolnak a Just Dance 2016 színpadon. Na meg persze lesz jó kis FIFA 16 meg Forza 6, szóval nem fogok unatkozni. Vasárnap pihenek, ami kimerül abban, hogy másodszor is nekilátok a Fallout 4-nek, az új karakterem még csak kilences szintű, így ráfér a tápolás. Na meg megpróbálom kipihenni a múlt heti PlayIT-et, a decemberi GameStar leadása miatt ez nem sikerült.

Paca - Szabadságon vagyok a hétvégén (akármilyen meglepő ez, nálunk a hétvége nem pihenőnap), úgyhogy amikor nem a barátnőmmel vagy a családdal vagyok, játszok, ahogy kifér. Just Cause 3 biztosan lesz, illetve szüneteltettem kicsit a Battlefrontot, szeretnék visszatérni. De ugye most indult az Uncharted 4 béta is. Jaj, de nehéz-de nehéz.

daev - Végignéztem egy streamet az Uncharted 4 multijáról és bár egyáltalán nem ezért fogok éjfélkor sorban állni a játékért, kifejezetten szórakoztatónak látszott. A hétvégén jönnek hozzánk a barátaink társasozni, de az biztos, hogy egy pár órát rohangálok majd Drake-kel is. Jaj, meg a Fallout. Szerelmes vagyok. 

RG - Szánom és bánom, de pénteken megérkezett a fekete péntek egyik terméke, vagyis a PS4, amit előbb csak áhítattal nézegetünk majd a fiammal, aztán amikor már megtanultuk bekapcsolni, akkor nekieresztjük annak a négy játéknak, ami kéznél van, tehát Drive Club, God of War, valamint Paca átruházta a tulajdonjogát az F1 2015-nek (de lehet, hogy csak kölcsönbe adta, még nem tudom). Valamint nagy szeretettel átnyújtott egy olyan játékot is, amit ő tesztelt, és szívét-lelkét beleadva, a legutolsó fícsört is felfedezve, majd a stáblistát háromszor végiggörgetve, végül 19 százalékra értékelte. Azt monda, a gyereknek jó lesz. De ha nem így lesz, tudom, hol laksz! 

BZ - Fallout 4. És most az egyszer egy nyugodt hétvége. Egyelőre nem hiszem el.

Csirke - Nem bírtam ki, én is beszereztem a Guitar Hero Live-ot. A hétvégén biztosan belepakolok majd pár órát ebbe a csodába, valamint a The Incredible Adventures of Van Helsinget is be szeretném fejezni. 

Szada - A PlayStation Experience lesz a legfőbb program, amit Csirke és Kaci kollégákkal igyekszünk elcsípni, két hír között pedig egy klasszikussal, a Settlers 2-vel ütöm el az időt, tehát jöhet a múltidézés. 

Somi - Vasárnap Terrapláza lesz, ahol valószínűleg megveszem a Spock névre hallgató szakállas agámámat, szombaton meglátjuk, szerintem csak lightos kalandjáték napot tartok. Talán újra elő kéne vennem a Syberia sorozatot, de jó lenne ha jönne a harmadik része. *.*

Tonight - Sajnos lassan beindul a zárthelyik és vizsgák látszólag véget nem érő áradata, szóval a hétvégén már nem igazán lesz időm játszani, de ha lenne, akkor egészen biztosan a Batman: Arkham Origins pörögne, vagy az MGS V, amivel még mindig tartozom magamnak. Túl sok játék, túl kevés idő.

Chava - Nagyra törő terveim között szerepel, hogy indítok egy második karaktert a Fallout 4-ben, elkezdem a Black Ops 3 kampányát, belenézek a Van Helsing első részébe, valamint nosztalgiázom a frissen megvásárolt Syberia-Syberia 2 duóval. Konzolon még egyébként sem játszottam velük.

Nightwolf - Nagyon vacillálok, hogy megvegyem a Don't Starve: Shipwrecked DLC-jét, viszont még nincs kész a játék és ez még csak egy korai hozzáférés, ezért... Szóval nem tudom. A Together is régóta van már béta állapotban, akkor ez vajon meddig lesz? Szeretnék teljesen lepecsételt, kész terméket fogyasztani, de ez mégis csak egy hajós-túlélős-partrakisodródós Don't Starve! Meglátjuk, de lehet, hogy csak folytatom a favágást a Guild Wars 2-ben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)