Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk karácsony előtt

|

Mi mással is készülhetne a GameStar szerkesztőség karácsony ünnepére, mint játékokkal? Na jó, lesz egy kis sütés, főzés és takarítás is. De csak a hagyomány miatt.

Hirdetés

Paca - Mivel hétfőn barátnőm szülinapja lesz, a hétvége ünnepléssel telik. Amikor nem ünneplünk, akkor valószínűleg vagy a Forza Horizon ralis kiegészítőjével, vagy a The Last of Usszal fogok játszani. Meg a szokásos Rock Band, úgysem tudom megállni.

Gyu - Elkapott a böngésző-játék mánia, így most a Goblin Keeper és a Forge of Empires között lavírozom folyamatosan. Ezek mellett elővettem a Rollercoaster Tycoon 3-at, mert nagyon vágytam egy kis vidámpark-építésre. S rájöttem, hogy minden hibájával együtt még mindig nagyon jó kis játék. Természetesen a Star Trek Online és a Neverwinter változatlanul alap...S a Guild Wars 2-be is be-benézek.

Daev - A hétvége egyik felében bal kézzel fát díszítek, a jobbal pedig ügyeletes vagyok, miközben lábbal csomagolom az ajándékokat. A másik felében remélem, hogy marad egy kis időm játszani, a Guitar Hero Metallicában még mindig nem tudom hardon eltolni dobon a One-t és ez bizony tűrhetetlen. Egyébként a szokásos Counter Strike és Bioshock Infinite várható, bár tegnap véletlenül feltelepítettem a Dragon Age Origins-t. Végigtolnám negyedszerre? Baszki, lehet.

kacor - Nagyban tesztelem a kis Gomót, közben meg az iPad Air határait feszegetem (na jó, ez enyhe túlzás) San Andreassal, KotOR-ral és az új (szintén zseniális) Telltale kalanddal, a Wolf Among Us-szal. Hamarosan pedig belecsapok a Walking Dead második évadjába, csak hogy megfelelően ünnepi hangulatba zombigyilkolásszam magam.

Szonja - A hétvége legnagyobb részét jól megérdemelt alvással töltöm, így pihenek rá a jövő heti játékra inkább. Sok tervem van, amibe a családi programok még beleszólhatnak, de 24. estére mindenképp tervezek egy kis WoW-ozást, a régi jó, raidelős szentesték emlékére.

Sophiaso - The Secret of Monkey Island! Ennyike.

Nightwolf - Nos... Van ugyebár ez a Guild Wars 2. Na vele sokat. Vakulásig! Veszett jó kis játékok jöttek az új frissítéssel és a szokásos brigáddal nyomatjuk éjjel-nappal. Persze azért vannak gyengék köztünk (puhák, ahogyan mi hívjuk őket), például a Pali, meg a Jani, de Zolival és Danival kompenzáljuk az ő gyengeségeiket. Ugye skacok?

Dudu - Nálam egyedül a Rescue: Everyday Heroes fog elindulni a hétvégén, az is csak azért, mert tesztelnem kell hétfőig. Másra most nem lesz időm, hajtás-pajtás lesz, bevásárlás, takarítás, ésatöbbi. Pedig de jó lenne tovább nyomni az Ass Creed IV-et, vagy a Contrast-ot, amibe csak belekóstolni tudtam, de rögtön megízlett, mivel nagyon pöpec az alapötlete, no meg a muzsikája is. Ismeritek?

RG - Valahogy mostanában igen jól elvagyok a GameStar teljes játékaival, szóval Just Cause 2 van műsoron, amit megjelenésekor kihagytam, köszönhetően az ortodox operációs rendszer használatomnak, de most a már eddig beletett játékidővel is bepótoltam mindent. A multit is kipróbáltam, de a hosszú percekig tartó bolyongást követő gyors elhalálozások valahogy nem hozták meg a kedvem hozzá. Illetve most, hogy 2,5 napra lepasszoltuk a gyerekeket (nem azért, mert gonosz szülők vagyunk, hanem mert jót tesz az idegrendszernek), talán belefér még egy kis OMSI, valamint némi Condor a cimborákkal.

HP - Csak és kizárólag a Telltale-féle The Walking Dead második évadja jöhet szóba, tesztelem az első részt, hamarosan meg is írom nektek a mindent, de egyelőre legyen elég annyi, hogy nem ájultam el tőle. Season Pass azért lesz, nyilván ki nem hagynám.

Chava - Lassan közeledem a The Last of Us vége felé, és azt kell mondjam, nem tévedtek a drága kollégák, amikor méltatni merészelték. A két szereplő zseniális, amikor Ellie egy felnőtt magazint talál, és úgy tesz, mintha nem tudná, mi mire való, akkor Joel olyan arcot vág, amit egyszerűen látni kell. Le az unalmas egysíkú karakterekkel! (Ugye, ugye - daev)

Flatline - Starbound. 25 óra már benne van, iszonyatosan cool! Hunti bánhatja, hogy inkább LoLozik :( Jobban leköt a game, mint a Ps4 és az Xbone együtt :/

Szada - Egy hirtelen ötlettől vezérelve újra elővettem a King's Bounty: Warrior of the North játékomat és ismételten rádöbbentem, hogy mennyire addiktív, ráadásul már egy minőségi honosítás is van hozzá, tehát dupla az öröm.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)