Hirdetés

GameStar játékajánló - GameNight és hétvégi program

|

Kifaggattuk a kollégákat, hogy ki mivel alapozott a hétvégére a péntek esti GameNight nyújtotta lehetőséget megragadva, illetve mi egyebet tervez a folytatásra.

Hirdetés

Sophiaso - A GameNighton a Just Dance 4 versenyt vezényeltem - indulni nem indultam, mert hát ugye nem lett volna fair a többiekkel szemben, muhaha. Néha pár vakmerő ember kihívott, béke poraikra. GameNighton kívül egyébként még mindig a Borderlands 2-t nyüstölöm, eléggé rákattantam.

HP - Én most végre nekiesem a Deadpoolnak, amire már vártam egy ideje, szeretem, amikor humorral és kreativitással akarnak lekötni egy játékban, és nem akarják elhitetni, hogy most látom az innováció csodáját, a fejlesztők öreganyjának térde kalácsát. A GameNighton beégtem a Guitar Hero: Metallica Hammetjeként, Daev pedig elkente a számat Injustice: Gods Among Us próbatételen - Aquamannel. Szánalom...

Chavalier - Miután a félelmetes hírű Kismocsyval 1-1-et játszottam Mortal Kombatban, és még majdnem kétgólos győzelemmel (a gólvonalról mentett a galád) vettem a FIFA 13 verseny első körét, már csak az maradt hátra, hogy végigjátsszam a Shadowrun Returns kampányát. Az a vicc, hogy kevesebbe kerül, mint egy mozi az asszonnyal, de a játékideje így is meghaladja a tíz órát, kapott egy frankó szerkesztőt is, ráadásul pedig a legjobb alkotásnak nevezhető, ami ebben a témában az utóbbi két évtizedben született.

Daev - A GameNightos Mortal Kombat után a mai nap a pihenésé és a gondtalan játéké. A Steam Summer Sale-en bevásárolt játékok közül a Torchlight 2 az első a sorban. Instant szerelem volt, elindítom, bebújok a "semmidobozomba" és mosóporreklám-mosollyal kattintgatok tova a naplementébe. Ilyen a szerelem. Úgy néz ki, hogy Disorder is átnéz a délután egy kicsit, úgyhogy miután pépesre vertem Mortal Kombatban, egy kis Guitar Hero-val mentjük meg a barátságot. Hétvége at its finest.

Disorder - Tegnap Daevnél végül nem MK-ztunk, de egy 8 órát beletettünk a GH-ba, így a folyamatos dobolástól van egy enyhe ízületi fájdalmam, amit Voltarennel kezelek. First world problem. Egyébként komolyan, próbáljatok 5-6 órán keresztül cint ütni megállás nélkül.

Gyu - Engem elkapott a Neverwinter mánia, a guardian fighterem csak úgy hasít felfelé, egyre jobb cuccai vannak és már van lova is. Izé, wargja. Bejön a cucc, bár alapvetően "Pisti a vérzivatarban", de nagyon jó foundry küldetések vannak benne (játékosok által készített küldetések). Tervezem a Bundle Stars szuper stratégiai csomagját megvenni (Tropico 3 Steam Edition, Earth 2160, Patrician IV Steam Special Edition, Jagged Alliance 2 - Wildfire, Restaurant Empire 2), mindezt 2 (azaz kettő) font 34 pennyért... Akit csak picit is érdekelnek a stratégiai játékok, azoknak ez kötelező vétel.

RG - Miután sokadjára is csatát vesztettem és ismét megtapasztaltam, hogy vérvonalamban nincsenek oroszok, mára a NASCAR The Game: 2013 lesz porondon, amiről elvileg a 2013/08-as GameStarban is olvashatnak majd az érdeklődők. Nincs is jobb, mint órákon át körözni egy irányban!

Paca - A GameNight után lábadozva játszottam egyet a „Francba, hogy megint nincs itthon kaja, csak el kéne menni a boltba” nevű szerepjátékkal, majd végül rávettem magam, hogy barátnőm kíséretében benyomjak valami egészségeset az egyik bevásárlóközpontban. Ha már ott jártam, vettem egy Sleeping Dogsot is, úgyhogy ha épp nem az egyik augusztus végén megjelenő játék előzetes változatával játszom, akkor benézek Hong Kongba. A GameNighton egyébként természetesen a Guitar Herónál töltöttem a legtöbb időt a dob mögött, de beálltam egy négy fős párostáncra Endre és Réku mellé. Igazi Forever Alone érzés volt.

Dudu - A hétvégém a hírezéssel és a Take On Marssal fog telni, illetve jó lenne haladni a FEZzel, a Remember Me-vel és a Darkkal is, de ez valószínűleg csak vágyálom marad. A héten Balatongyörökön töltöttem jól megérdemelt pihenésemet, ezért tegnap szinte letaglózott a hír, miszerint egy Batmanes Superman film érkezik 2015-ben, olyannyira, hogy gyorsan meg is néztem a The Dark Knight Returns első és második részét, melyből a bejelentés szövegét vették. Ezek a Frank Miller képregényeiből készült rajzfilmek remekül sikerültek, a második részben pedig Superman is összecsapott Battel, ennek ellenére nem valószínű, hogy ezt dolgozzák majd fel a nagyvásznon: itt ugyanis egy idős Batman szerepel, a Warner pedig rebootolná a sorozatot. Egy nyugger denevéremberrel pedig ez nem lenne olyan egyszerű, ugyebár... (Ja és folyamatosan azt dúdolgatom, hogy "Pókember, Pókember..." Vajon miért?)

Hunter - Miután végeztem a felgyülemlett melóval, folytatom a Mortal Kombat story módját. Elvileg annak egy szépen körített oktatómódnak kellene lennie…hát tanultam pár új káromkodási formát az tuti. (Jaj de szeretnék én találkozni azzal a drága jó emberrel, aki kitalálta, hogy Liu Kang simán a Scorpion és Quan Chi párossal.) Ha azzal végeztem, akkor folytathatom kalandozásaimat a Call of Duty: Black Ops II csataterein, hála szerkesztőségi anyámnak, Sophiasonak (parenting level: awesome). Jelentem: szépen fejlődök. Már minden második halálomra jut egy kill.

Szada - Még a Steam nyári leárazása során megvásároltam a Deadlight című remeket, amelyre azóta fenem a fogam, hogy megláttam az első előzetest róla. Most végre kipróbálhatom, ha marad a hétvégén szabad időm, hiszen ilyenkor az első a család.

kacor - Én a Művészetek völgyében játszom újságírósat, néha egy kis Slayin'-nel levezetve a feszültséget.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)