Hirdetés

GameStar játékajánló sztárvendéggel - ezzel játszunk a hétvégén

|

Ezúttal sem hazudtolják meg magukat a kollégák, ki a programját, ki pedig magasröptű gondolatait osztja meg veletek.

Hirdetés

HP - Végre talán lesz időm a Resident Evil Super Bundle próbálgatására. Természetesen az első rész rendezői változata lesz életem fénye, szívem vadhajtása, cuppanás a csókban, csokidarab a jégkrémben. Vagy levesben a só, nem kell túlokoskodni.

Daev - Julcsi szülinapja van a hétvégén, ezért most visszafogom egy kicsit a játékot. Egy kis CS:GO nyilván belefér majd, illetve nagyon szeretném kipróbálni a The Incredible Adventures of Van Helsing DLC-it, amire még mindig nem volt időm. Hamarosan befut az Assassin's Creed IV: Black Flag is, úgyhogy addigra mindent el kell pakolni az útból.

BZ - Hétvégén elvben nem nagyon leszek gépnél, pedig el kéne kezdenem a Goodbye Deponia tesztelését valami JátékCsillag nevű magazin részére. Azért igyekszem sort keríteni rá esténként, de majd hétfőn lesz nagyüzem - a point'n'click úgyis közel áll a szívemhez, bár a Monkey Island / Larry 1-2-3 / The Dig időszakot már semmi se fogja überelni. Ahogy a tévédobozban is mondta az öreg bácsi, a régi jó dógokból nem maradt semmi. Viszont megérkezett a Dishonored GOTY verziója, aminek bizony neki kéne futni, az alapjátékot is nagyon szerettem, és kíváncsi vagyok, milyen finomságokat pakoltak az ÉvJátékaEdisönbe. Út közben meg androidon tolok némi Little Commandert, sokáig éljen a tower defense! Viszont terveim szerint a hétvégén lesz más, amivel, pontosabban amin sokat játszom: gitáron, billentyűs hangszereken, dobon, fuvolán, és a hangszálaimon. Hogy GOTY verzió lesz-e belőle, vagy csak valami kis shareware, azt majd megmondom stúdiózás után. ;-)

Chavalier - Dilemmával küzdök, mert egyrészt szeretném utolérni magam a Killzone sorozatban, másrészt pedig rengeteg lemaradást kell bepótolnom az Assassin's Creed IV: Black Flag megjelenése előtt. Képtelen vagyok eldönteni, hogy melyik ujjamba harapjak, ezért ha lesz is időm bármire, szinte biztos, hogy egy kis Heavy Rain lesz az. Ja, ráadásul valaki azt ígérte, hogy visszahozza a GTA V-öt is. Remélem, Mocsy elenged pár hónap fizetett szabira.

mazur - Még mindig nem tudtam úgy igazán nekiülni a Beyond: Two Soulsnak, úgyhogy majd hétvégén. Kár, hogy még csak péntek reggel van. (De ez hamarosan változik.)

Flatline - A hétvégén Huntert és bájosan esendő hangú, feltehetőleg vegetáriánus, halkedvelő exét próbáljuk majd felhúzni a barátaimmal, a "már csak kétpercenként halnak meg" szintre League of Legendsben. Lényeges infó, hogy a felhúzás szó a szintezést jelenti, nem mást. Amint ez majdnem biztosan a sikertelen projekt kategóriába kerül, vélhetôleg Gears of War: Judgementezni fogok achievementek miatt, mert eldöntöttem, hogy 2020-ig be kell hoznom Sophiasot gamerscoreban.

Hunter - Sajnos kiszámoltam, hogy egy átlagos hosszúságú League of Legends meccs alatt, percenként hányszor esem össze, és Flatline kollégának kínosan pontos becslése volt. Szóval most ezt az arányt igyekszem javítani, egy darabig a drága Jinx nélkül. Tekintve, hogy még két héttel meghosszabbították a harmadik szezont, inkább arra koncentrálok, hogy a gyalázatosan alacsony rangomat feljebb tornásszam, új bajnokok tanulása helyett.

Gyu - Folytatom újonc dobóhátvédem nevelgetését az NBA 2K14-ben (Sikerült leigazolnom vele a Celtics-hez!!!). Emellett a legfrissebb Humble Bundle csomagból válogatok Blood Bowl, Divinity II, a legújabb Humble Bundle-ből a Deathspank, sőt, nagyon jó a felhozatal BundleStarsban is, így onnan meg a GTR Evolution, a Guardians of Graxia és a Septerra Core lesznek kipróbálva... S most nagyon tolok egy böngészős játékot is, a Battle Pirates címűt.

Sophiaso - Bár a zombis téma nem tartozik a kedvenceim közé, imádtam a Telltale Games-féle The Walking Dead játékot. A napokban vált elérhetővé új művük, a The Wolf Among Us, aminek kipróbáltam a trial változatát, majd rögtön meg is vettem az első epizódot, azt végigjátszva pedig rá is repültem a Season Pass-re. A Wolf témája valamilyen furcsa módon közelebb áll hozzám, mint a WD, ráadásul az abban megszokott és megimádott behúzós-lebilincselő játékmenet itt is megvan. Instant szerelem volt, tűkön ülve várom a következő epizódot, a hétvégén szerintem megnézem, hogy ha itt-ott máshogy döntök, hogyan alakul az első rész vége.

Jonathan Morin, kreatív igazgató (Watch Dogs - Ubisoft) - Mivel a Watch Dogs lényegében minden időmet felemészti, nincs túl sok időm játszani. Tervezek egy játékmaratont a játék kiadása után, amivel behozom majd a lemaradásomat, de mostanában inkább csak kisebb játékokkal igyekszem magamba szívni a napi adagomat. Szóval, ezen a hétvégén folytatom az XCOM-ot, a PVZ2-t és a Kingdom Rush: Frontierst iOS-en. Emellett imádok a gyerekeimmel játszani, jelenleg nagyon komolyan rajta vannak a Punch Out Wii-n és a sakkon.

Szada - A hétvége folyamán a Golden Joystick szavazása után kapott Mafia 2 kópiámat szeretném feltelepíteni és mivel lassan itt a tél, élvezettel adom majd át magam annak a jelenetnek, mikor főhősünk hazaérkezik, kiszáll a hólepte utcán, karácsonyi díszek és ünnepi hangulat mindenütt, miközben felcsendül Frank Sinatra előadásában a zseniális klasszikus, a Let it snow. Varázslatos lesz!

Nightwolf - Pár nappal ezelőtt el kezdtem nézni a Breaking Badet és most az ötödik évad felénél járok. Egyszerűen... egyszerűen nem akarok játszani! A sorozatot akarom nézni, mert muszáj látnom a végét! Olyan szinten odakarmol ez az egész kálvária, hogy kikaparom magam a bőrömből!

Eprest elvesztettük... Már a hordóban úszik!

Mocsy - Tovább folytatódik Herr Mocsy General pályafutása, a hétvége legnagyobb részében azon leszek, hogy befejezzem a német kampányt PC-n a Panzer General Online-ban. Konzolon közben ezerrel tombol a Spongyabob láz, a fene sem gondolta volna, hogy az a faék egyszerűségével vetekedő játék ennyire le tudja kötni az ikreket és a feleségem. Az igazi gamer család, egy gyerekpszichológus egészen biztosan tudna írni rólunk egy elmarasztaló tanulmányt.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)