Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a PlayIT hétvégéjén

|

A szerkesztőség egyik fele a szegedi PlayIT-en szorgoskodik, a másik pedig a gép előtt tartja a frontot, de játszani így is marad idő a hétvégén.

Hirdetés

Ha egyetlen szóban kellene összefoglalnunk az elmúlt napok eseményeit, akkor a következő lenne az: PlayIT. Persze ezenkívül is sok-sok érdekességgel ütik el az időt szerkesztőink, vegyük is őket sorra.

Chavalier - A PlayIT menni Szeged program keretében városnézéssel egybekötött autókázás várt rám. Remélhetőleg el tudok annyi időre szakadni a GameStar standtól, hogy befaljak egy jó halászlét. Hazaérve levezetek majd pár kilométert a Mad Max sivatagában, de előbb még befejezem a Netflix újabb nagy dobását. A Pablo Escobar felemelkedését (és bukását) feldolgozó Narcos első évadának közepéig jutottam még csak el, de már a pilot során sikerült beleszeretnem.

HP - Mindenki a PlayIT-en, én megnyertem egy ügyeletet (a saját játékomban vesztettem, inkább így mondanám) szombaton, és velem van Szada és Hunter is, mert az online sosem pihen. Így én sem. Majd vigasztalódom a Star Wars: Uprisinggal tableten közben, nem is rossz móka.

Sophiaso - Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards Reloaded, mert már túl rég nem játszottam Larry-játékkal, és mindenkinek kell egy kis point and click Laffer az életébe!

Hunter - Lejárt az SWTOR előfizetésem, végigjátszottam minden kaszt sztorit. Nem maradt más, mint visszatérni a LoL-ba feedelni. Meccsek között azért még serényen menedzselem a csempészbizniszem a Star Wars: Uprising című mobil RPG-ben. Most dübörög bennem a Star Wars rajongás, főleg, hogy az Aftermath című könyvbe is belekezdhetek lassan.

BZ - Szombaton PlayIT orrvérzésig a csodálatos Szegeden. Aztán még maradok a városban egyéb interperszonális kapcsolatok ápolására, tüntetésre, aztán jön az igazán n00b majom mélyvízbe ugrasztása. Ugyanis amellett, hogy töredelmesen be kell vallanom, soha nem játszottam a Guld Wars 1-gyel és 2-vel sem, most a free-to-play örömére elhatároztam, hogy belenézek. Mindig is nagy WoW-os voltam, aztán egy idő után kikoptam, és valahogy nem éreztem azt a nagy-nagy késztetést a visszatérésre. Szóval, most jöhet a GW2. Ki játszik közületek? Van bármilyen tanács ultrakezdők számára? 

Paca - Akárhányszor kijön egy új Grand Theft Auto Online update, HP-val mindig megbeszéljük, hogy "na, akkor most megint játszunk!", és bár a Freemode frissítés csak szeptember 15-én jön, remélhetőleg vasárnap belefér valami. Én Heistoznék legszívesebben, de ahhoz összeterelni az embereket... Azért hátha mazur és EndreMan is ráér, és akkor nyomjuk gőzerővel.

Daev - Ezen a hétvégén mindenféle PlayIT van Szegeden, úgyhogy én legfeljebb tableten játszom majd, illetve, ha el tudok szakadni egy kicsit színpadtól, akkor mindenképpen szeretném kipróbálni a Guitar Hero Live-ot. Azt mondjuk nem tudom, hogy Paca odaenged-e majd. 

Somi - Szombaton Cyberpunk asztali szerepjáték, amiből nem ártana lassan valami jó kis PC játékot is csinálni...khhmmm...vasárnap valószínüleg Diablo III és/vagy HotS vár.

Nightwolf - A Mordrem hordák rászabadultak Tyria világára, ami folyamatos pörgést jelent - csak nem nekem. Ez jó bemutató a frissen érkező harcosoknak, hogy milyen tömegben nyomatni és mellette fejlődni is remekül lehet, de a vén csatalovaknak, akik már oda-vissza megjárták három év alatt az eddigi kalandokat, talán unalmas és monoton. A jutalmazási rendszer is nagyon sekélyes, így inkább maradok a szokásos köreimnél (arany + öcsik szerzése), amíg a kiegészítő be nem toppan. 

Tonight - A szombati napon nekem is a vakulásig tartó PlayIT móka a program, akkor pedig annyira sűrű minden, hogy nem igazán lesz időnk játszani. Ezzel szemben vasárnap pihenésképp kiváló lesz továbbra is a Metal Gear Solid V, ugyanis még mindig rengeteg küldetés és kreatív marháskodás van hátra.

Csirke - A többiekhez hasonlóan szombaton én is a szegedi PlayIT-en nyomom, így maximum annyi fél bele, hogy két levezényelt FIFA meccs között előkapom a telefonomat és lépek pár szintet a Star Wars Uprisingban. Egyre jobban kezdem megszeretni a kis twi'lek csempészemet.

Kaci - A szombatot nálam is a PlayIT tölti ki, vasárnap viszont egész nap játszani... akarom mondani ügyelni fogok a GSO-n. Beintek a rendszernek és csak azért sem rakom fel a Star War Uprisingot, inkább próbálgatom a Dota 2 megújult kliensét.

Szada - Egy óvatlan pillanatban sikerült csúnyán rámennem a Fallout Shelterre, így amikor éppen nem a PlayIT-et segítem hírekkel HP zászlója alatt, akkor a vaultomat dédelgetem. 

Most pedig rajtatok a sor. Ti mivel játszotok a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)