Hirdetés

Gears Pop! - megjelent a játék, ingyen letölthető

|

Androidon, iOS-en és Windows 10-es PC-n is játszhatunk vele

Hirdetés

Bár még mindig csak vakarjuk a kobakunkat, ha a Gears Pop!-ot látjuk, de ki tudja, lehetséges, hogy tényleg mókás lesz játszani a Pop-figurákba oltott Gears karakterekkel. Most ezt rövid úton kideríthetitek ti magatok is.

Hirdetés

A Gears Pop! ugyanis a mai napon megjelent Androidra, iOS-re és Windows 10-re is. Minderről az alkotók a hivatalos Gears of War Twitter oldalon számoltak be az alábbi bejegyzés formájában. A játékban egy csomó jól ismert Gears hős és rosszfiú megszerezhető, akiket persze később fejleszteni is lehet, ahogy ezt a hasonszőrű mobilos címeknél már megszokhattuk. A megszerzett karakterekből ütős kis csapatot kell összeraknunk, mivel velük harcolunk majd más játékosok ellen az arénában. 

Ti fogtok tenni egy próbát a Gears Pop!-pal? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)