Hirdetés

Gods and Glory - a Wargaming is beszállt a mobilos stratégiák piacára

|

A Gods and Glory egy elég telített piacra próbál betörni, de a Wargaming versenyzőjére mindenképp érdemes odafigyelni a mobilos online stratégiák műfajában.

Hirdetés

A Wargaming kiadóként olyan, kifejezetten PC-s projekteket is sikerre vitt, mint a Master of Orion, de a mobilos piacon  is igyekeznek terjeszkedni. Legújabb játékuk, a Gods and Glory néhány kifejezetten népszerű játékkal próbálja meg felvenni a versenyt.

A Friday Games alkotása ugyanis egy online stratégia, amiben saját városunk és seregünk felépítése után más játékosokkal szövetkezhetünk és háborúzhatunk, ezt a formulát pedig jó néhány játék követte korábban is a Clash of Clans sikerét látva. Hogy a Friday's Gamesnek mennyire sikerült újragondolnia ezt a műfajt, azt már ti magatok is kipróbálhatjátok, ugyanis a játék már világszerte letölthető iOS-re és Androidra is.

Nektek mennyire jön be ez a mobilos műfaj?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)