Hirdetés

Golden Axe Classics - a sorozat három részét játszhatjuk mobilon

|

Az első játék már eddig is játszható volt, azonban most csatlakozott hozzá két újabb.

Hirdetés

A SEGA Forever kezdeményezésnek köszönhetően elég sok klasszikus játékot játszhatunk telefonjainkon, és még csak nem is kell fizetni értük. A legelső Golden Axe már korábban is elérhető volt, viszont a kiadó most hozzácsapott még két részt, így egyetlen gyűjteményben szerezhetjük be a széria három epizódját.

Hirdetés

A Golden Axe Classics nevezetű pakk a Golden Axe mellett tartalmazza még a Golden Axe II-t, illetve a Golden Axe III-at is, szóval egész jó választás lehet azoknak, akik egy kis nosztalgiázásra vágynak. A csomag elérhető iOS-en és Androidon is, ráadásul teljesen ingyenesen letölthető. Egyébként vannak hirdetések a játékokban, de pár száz forintért el lehet tüntetni őket.

Ez a gyűjtemény is megkapta a SEGA Forever címekre jellemző extrákat, tehát támogatja a különféle blutetooth kontrollereket, a felhőben tárolja a mentéseinket, illetve elérhető egy játékbeli ranglista is. Az iOS-es verziót itt, az androidosat pedig itt találjátok meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)