Hirdetés

Megvan, mikor jön Androidra a Gwent

|

A CD Projekt RED hivatalosan is megerősítette, mennyit kell még várnunk az iOS-es melletti másik mobilos változatra.

Hirdetés

A lengyel csapat a mai napig úgy érzi, hogy a Gwentet érdemes még tolni, így bár a PS4-es és Xbox One-os verziónak annyi, a PC-set és a mobilosakat még jó darabig támogatják. Előbb az iOS-es változat jelent meg, és ezt valamivel több mint egy hónap múlva követi az androidos is.

Hirdetés

A Gwent március 24-én válik majd elérhetővé világszerte Androidra. Ez azért érdekes, mert a játék World Masters versenye március 14-15-én kerül megrendezésre, ami remek alkalom lett volna az induláshoz, de bizonyára okkal váratnak még minket pár napig. Az előregisztráció lehetősége már nyitott, és mindenki, aki jelzi, hogy játszana majd, egy Imperial Golem avatárt kap.

Természetesen a cross-play itt is működik, a PC-sekkel és az iOS-esekkel simán együtt játszhatnak az androidosok is. Amíg meg nem jön a mobilos változat, bátran gyakoroljatok PC-n.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)