Hirdetés

Még idén befut a Gwent mobilos verziója

|

Nem meglepő a bejelentés, de legalább már biztos, hogy még ebben az évben zsebre rakhatjuk a kártyajátékot.

Hirdetés

Mint minden nagyobb CCG fejlesztő, úgy a CD Projekt RED Gwent csapata is tervezte már a kezdetektől a játék mobilos változatait. A tervektől úgy néz ki, hogy lassan a megvalósításhoz is elérkezünk, idén legalábbis már biztosan befut az iOS verzió.

Hirdetés

Hogy pontosan mikor, az még kérdéses, de azt fontos tudni, hogy egyelőre csak iPhone készülékekre erősítették meg az idei megjelenést. Az Androidos változattal kapcsolatos infókat a későbbiekre ígérnek, ami erősen arra utal, hogy az iOS verzió jön előbb, a többieknek pedig majd várniuk kell egy darabig a mobilos kliensre.

Amíg a hordozható változatokat várjuk, addig mi el leszünk az első kiegészítővel, ami holnap érkezik. A mai nap az utolsó az előrendelői csomag felmarkolásához, így aki még nem vásárolt be, az gyorsan pótolja a dolgot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)