Hirdetés

Ha még nem untál rá a Vampire Survivorsre, ennek örülni fogsz

|

Egy nagyobb frissítést is kapott a játék, ami rengeteg aprósággal könnyíti meg a túlélők kalandjait.

Hirdetés

A Vampire Survivors minden platformon hatalmas siker lett, de a mobilos változat kissé foghíjas volt - egészen mostanáig. A játék ugyanis egy frissítéssel végre iOS-en és Androidon is megkapta a Legacy of the Moonspell DLC-jét.

A kiegészítő csomagot a játékbeli üzleten keresztül lehet megvásárolni, és ha kifizettük érte a vételárat, akkor az alkalmazás újraindítása után már élvezhetjük is annak minden újdonságát.

Hirdetés

A Vampire Survivors mobilos változata egyébként már kapott egy kisebb frissítést is a héten, ami elhozta végre a felhőbe mentés lehetőségét, és a felugró értesítéseket, a mentések törlésének opcióját és egy rakat hibajavítást. Ezeket a finomításokat persze mindenki teljesen ingyen élvezheti, de aki új tartalmat akar, annak sem kell nagyon mélyre nyúlnia a zsebébe, hiszen a Legacy of the Moonspell iOS-en 499 forintba kerül, Androidon pedig 379-be (az indulási promóció után az ára megduplázódik majd, szóval érdemes lesz sietni).

A Vampire Survivors elérhető PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, iOS-re és Androidra, ha még nem kaptatok rá, lehet, hogy jobb, ha nem is próbáljátok ki: meglehetősen addiktív.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)