Hirdetés

Ha Netflix-előfizető vagy, akkor ezt a magyar játékot most ingyen játszhatod, és kár lenne kihagyni

|

Van egy játékműfaj, amelyben hazánk verhetetlen, és erről most mindenki könnyedén meggyőződhet.

Hirdetés

Sohasem titkoltuk, hogy imádjuk a magyar Zen Studios munkáit, nem véletlen, hogy annak idején a GameStar magazin játékmelléklete is volt a Star Wars Pinball, és ezt a videót is érdemes megnézni multidézés okán. Ha flipperjátékról van szó, akkor a Zen legendának számít, de természetesen más műfajokban is próbálgatta már magát, érdemes követni munkásságát.

Sajnos mostanában kevesebbet hallunk róluk, miután 2020-ban felvásárolták őket, nem volt módunk iparági dolgokról direktben beszélgetni, pedig ez annak idején szinte havi szinten ment. Az Embracer Group válsága velük sem volt kegyes, számos dolgozó vesztette el munkáját tavaly év végén. Most legalább annyi jó hírt közölhetünk viszont, hogy könnyen belekóstolhatsz te is flipperjátékaik zseniális élményébe, ha van Netflix-előfizetésed.

Hirdetés

A Pinball Masters kisebb vállalkozás, mint a konzolos és PC-s Pinball FX, de nincs reklám, nincs mikrotranzakció, semmi extra cukor, csupán pár mutatós és szórakoztató flipperasztal, amelyeket Androidról és Apple készülékekről is elérhetsz, onnantól pedig korlátlan a játék. Érdemes tenni egy próbát, főleg, ha kedveled a flipperjátékokat, vagy ha csupán ismerkednél velük. Íme egy kis kedvcsináló:

Ezekre az asztalokra számíthat a nagyérdemű, ha letölti az appot:

  • Kong Pinball
  • Godzilla Pinball
  • Godzilla vs. Kong Pinball
  • The Addams Family
  • Pinball Noir
  • Curse of the Mummy
  • Grimm Tales
  • Wrath of the Elder Gods

Filmes hangulat tehát adott, nem ismeretlen terep ez a Zen Studios számára, reméljük, sok ilyet láthatunk még tőlük.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)