Hirdetés

Hamarosan mobilon is játszhatjuk a Call of Duty: Warzone-t?

|

A Call of Duty Mobile és más battle royale játékok mobilos változatainak sikere látszólag az Activisiont is felbátorította.

Hirdetés

Iszonyú pénzeket kaszáltak a PUBG Mobile fejlesztői, a Fortnite is jól pörög Androidon (iOS-en ugye az Epic és az Apple balhéja miatt nem elérhető), készül az Apex Legends adaptációja, illetve szakadatlanul hódít a Garena Free Fire - abszolút van helye a battle royale műfajnak mobilokon és táblagépeken. A Call of Duty Mobile ugyancsak népszerű, úgyhogy egyáltalán nem lenne váratlan, ha a Warzone (vagy annak egyedi, a PC-s és konzolos játéktól független változata) elérhetővé válna hordozható okoseszközökre.

Hirdetés

A jellemzően megbízható és jól értesült Tom Henderson hívta fel a figyelmet arra, hogy a PlaytestCloud adatbázisába bekerült a Warzone Mobile, amely 2022-ben jelenhet meg. A szolgáltatás üzemeltetői annyit mondtak, hogy csak sejtik a játék érkezését, de ez azért sántít. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Nem tudni, hogy a játékban lesz-e cross-play, párhuzamosan frissítik-e a nagy változatokkal, vagy egyáltalán mi az elképzelés vele kapcsolatban. Várjuk a hivatalos bejelentést, addig meg tanakodhatunk azon, jó lenne-e ez nekünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)