Hirdetés

Harry Potter: Magic Awakened és még 5 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

A Hogwarts Legacyt teljesen kimaxoló játékosok most egy új Harry Potter játékkal merülhetnek el a varázsvilágban.

Hirdetés

Óriási sikert aratott a februárban megjelent Hogwarts Legacy, úgyhogy biztos, hogy érkeznek még Harry Potter játékok szép számmal a közeljövőben - azt már tudjuk, hogy a kviddicset egy különálló játékban játszhatjuk majd, de garantáltan nem fog itt megállni a Warner Bros. Nem bánnánk például, ha készülne egy olyan, a formulát teljesen felfrissítő és újszerű élményt kínáló LEGO Harry Potter játék, mint a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, de ez csak egy a sok lehetőség közül.

Most egy mobiljáték érkezett, ami nem is lett rossz - ha rajongók vagytok, feltétlenül próbáljátok ki!

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenés

Harry Potter: Magic Awakened (iOS, Android) - ingyenes

Egy gyűjtögetős kártyajátékkal ötvözött MMORPG lett a Magic Awakened, amit egy ideje már teszteltek egyes régiókban, de most jött el az ideje, hogy világszerte elérhetővé tegyék. Más játékosokkal vívhatunk párbajokat varázslatok és bűbájok használatával, kalandozhatunk a Roxfortban és környékén, és közben fejleszthetjük karakterünket, akivel órákra járhatunk, ismerkedhetünk más diákokkal és tanárokkal a roxforti csata után tíz évvel.  

További mobiljáték megjelenések

Browndust2 (iOS, Android) - ingyenes

Hungry Corgi: Cute Music Game (iOS, Android) - ingyenes

Pleasure Goal ACA NEOGEO (iOS, Android) - 1790 Ft

takt op. Symphony (iOS, Android) - ingyenes

Teeny Tiny Town (iOS, Android) - ingyenes

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)