Hirdetés

Harry Potter: Wizards Unite - ekkor jöhet a varázslós mobiljáték

|

Pontos megjelenési dátumot továbbra sem kapott a Pokémon GO fejlesztőinek újdonsága, de már egy kicsit leszűkítették az időintervallumot.

Hirdetés

Idén el fognak halmozni minket Harry Potteres tartalmakkal, hiszen a Legendás állatok és megfigyelésük c. előzményfilm folytatása mellett két mobiljáték is megjelenik. Az egyik a Hogwarts Mystery lesz, a másik pedig a Pokémon GO-t jegyző Niantic új AR, azaz kiterjesztett valóságú projektje lesz. 

Hirdetés

A Harry Potter: Wizards Unite-ról egyelőre fájóan keveset árultak el a fejlesztők, a megjelenés kapcsán is csak annyit hallhattunk a bejelentéskor, hogy "valamikor 2018-ban várható". Ezt szűkítette egy picikét tovább a Niantic vezetője, John Hanke a Financial Times-nak adott interjújában, amelyben azt mondta, hogy a Wizards Unite premierje 2018 második felében várható. 

Persze ez még még mindig nem egy konkrét dátum, de legalább egy kicsit már közelebb kerültünk ahhoz, hogy meddig kell várnunk a varázslóvilágban való elmélyülésre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)