Hirdetés

Hatalmasat megy a Monster Hunter mobilos változata

|

Nagyon úgy tűnik, hogy a Niantic most ismét telibe talált.

Hirdetés

Kicsivel több mint három hónapja indult a Capcom nyugaton is hatalmas népszerűségnek örvendő szörnyvadászos sorozatának a mobilos változata, a Niantic közreműködésével készített Monster Hunter Now. A Niantic már a Pokémon GO-val is hatalmasat robbantott, és bár azóta voltak félresikerült próbálkozásaik, de most itt a Now, aminek jó eséllyel még a stúdió kezdeti elvárásait is sikerült felülmúlnia.

A népszerű JRPG-n alapuló mobilos játék ugyanis ez alatt a három hónap alatt több mint 100 millió dollárt termelt, és egészen mostanáig már több mint 9 milliószor nyomtak a digitális boltokban a letöltés gombra. Csak november és december között heti szinten 3,5 millió dollárt hozott a játék a vállalatnak, ami egy elég combos eredmény.

Hirdetés

Persze mint ahogyan az várható volt, a legnagyobb érdeklődést továbbra is a kelet mutatta. A legtöbb bevétel Japánból érkezett, ezt követte Hongkong, majd Tajvan, és csak a negyedik helyre futott be az Egyesült Államok. A letöltések is nagyjából ezt a mintázatot követték: első helyen Japán, második helyen az Egyesült Államok, harmadik helyen pedig Tajvan zárt.

Ti kipróbáltátok már a játékot?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)