Hirdetés

Heroes of Dragon Age - még egy hülye játékcímet esetleg?

|

Ez a cikk szólhatna arról, hogy megjelent egy ingyenes mobiljáték, amelyben BioWare hősök csapnak össze egy stratégiai harcjáték keretében, de inkább nem erről szól. Mert milyen címe van már?

Hirdetés

De most komolyan: valakinek el kellene már gondolkozni a címadásokon. Értem én, hogy a kreatív szakmában könnyű kiégni, de a Heroes of Might and Magic és a World of Warcraft óta minden kikopott pólós, szemüveges, ceruzát rágcsáló szaki meg van kattanva, és csak a valami of valami zónában mozog otthonosan. Heart of the Swarm, Heroes of the Storm, Heroes of Newerth, Heroes of Ruin, Búbánat of Sötétség, Sóhaj of Nyögvenyelés.

És akkor itt az új trónkövetelő az EA égisze alatt: a Heroes of Dragon Age. Persze BioWare hősök, nyilván Dragon Age, és akkor már legyen a cím lényegretörő, de ennél azért lehetne már kicsit ötletesebb, egyedibb neveket is adni, mert az ember teljesen összekavarodik a tucatnyi teljesen hasonló cím között.

Az viszont mindenképpen jó hír, hogy a játék ingyenes, és iOS-re innen, Androidra pedig innen tölthető máris, a stratégiai, 3D-s terepen történő csatákat pedig 100 hőssel vívhatjuk majd (akár pvp módban is). Próbáljátok ki, és írjátok meg véleményeteket, mi is nekimegyünk szépen a Heart... a Heroes of... Swarm...Dragon...Storm...Age-nek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)