Hirdetés

Heroes Reborn - megérkezett a játékok első előzetese

|

Megjött az első trailer a visszatérő Hősök sorozathoz készülő játékokhoz, a Gemini és az Enigma alcímet viselő alkotások története több ponton is összekapcsolódik majd.

Hirdetés

A Heroes Reborn fogja feltámasztani hamvaiból a Hősök-univerzumot, az új sorozathoz természetesen érkeznek a játékok is, ráadásul rögtön kettő.

A Gemini PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Mac-re készülget, főszereplője Cassandra, aki a múltjában keresi a választ arra, hogyan jutott hozzá a különleges erejéhez. Az Enigma című alkotás okostelefonra és tabletre érkezik majd, ebben egy Dahlia nevű hölgy lesz a cselekmény mozgatórugója, ő már rendkívül fejlett képességekkel bír. Szüksége is lesz rájuk, ha meg akar szökni a The Quarry névre keresztelt titkos kormányzati bunkerből. Két különböző történetet kapunk, amelyek több ponton keresztezik egymást, akár játékmenetet érintő mechanizmusokban is. Tessék meglesni az új trailert, elég érdekesre sikerült az anyag.

Ti várjátok már a Hősök visszatérését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)