Hirdetés

Hitman: Blood Money és még 7 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

A Hitman sorozat 2006-ban megjelent részét felújítva játszhatjuk mobilokon.

Hirdetés

Durva belegondolni, hogy már ilyen sok év eltelt az első négy Hitman játék megjelenése óta, ráadásul a Blood Money tíz évvel azelőtt jelent meg, hogy az új, World of Assassination nevet viselő trilógia első része bemutatkozott. Közben volt azért egy megosztóra sikerült Absolution, a kiváló mobilos Hitman Go és Hitman: Sniper is, úgyhogy nem volt sok pihenő a 47-es számára.

Mindenesetre aki nosztalgiázna, vagy csak egy jó lopakodós akciójátékot játszana mobilon, annak most itt a Hitman: Blood Money Reprisal, aki meg más élményekre vágyik, annak a lista további részét tudjuk ajánlani szeretettel.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenés

Hitman: Blood Money - Reprisal (iOS, Android) - 4990 Ft / 3999 Ft

Egy teljes értékű, 10-12 órás játékot kapnak, akik befizetnek a Blood Money mobilos változatára. Főszereplője a 47-es ügynök, egy kopasz bérgyilkos, vele kell kiiktatnunk célpontokat mindenféle izgalmas helyszíneken. A Reprisal változatba beépítettek olyan elemeket is, amik későbbi játékokban mutatkoztak be, mint például az Instinct mód, amivel jobban láthatjuk a hullajelölteket és az érdekes tárgyakat, valamint a minitérkép. Nem csak érintőkijelzővel, gamepaddel is játszható.

További mobiljáték megjelenések

Bomber Wasp (iOS, Android) - ingyenes

Bug Heroes: Tower Defense (iOS, Android) - ingyenes

EverStride (iOS) - ingyenes

Puzzle and the City (iOS, Android) - ingyenes

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)