Hirdetés

Április 17-én jön az új Hitman játék

|

A Square Enix bejelentette, hogy jövő hét csütörtökön kipróbálhatjuk a Hitman franchise új tagját, a Hitman GO-t.

Hirdetés

Milyen különös véletlen, hogy az Xbox Live Games with Gold promóciójában a hónap első ingyenes játéka a Hitman: Absolution, és az új Hitman játék pont két nappal az ajánlat lejárta után érkezik.

Elképzelhető, hogy a Square Enix, mivel a next-gen Hitmanről egyelőre még nem mondhat el többet, a Microsofttal kötött megállapodáson keresztül szerette volna újra a figyelem középpontjába helyezni a sorozatot. Vagy lehet, hogy tényleg tiszta véletlen. Mindenesetre április 17-én jön a Hitman GO, ami igyekszik megőrizni a sorozat alapjait, miközben teljesen más játékmenetet kínál. A 4,49 euróba kerülő és először csak iOS-es, majd később Androidos készülékeken játszható játékban egy bábuval kell egy fix pályán haladva kerülgetnünk az ellenfeleket és eltenni láb alól célpontunkat. A 47-es ügynök ikonikus fegyverei, a Silverballerek természetesen most is velünk lesznek, de használhatunk álruhákat, elterelést és mesterlövész puskát is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)