Hirdetés

Hobbit stratégiai játékok érkeznek a mobilokra és böngészőkre

|

A készülő Hobbit film mellé természetesen játékok is érkeznek, bár közel sem a szokásos filmfeldolgozásokra kell számítani.

Hirdetés

Még idén őszre ígérik a fejlesztők a böngészőkben és mobil eszközökön futtatható stratégiai játékokat a Hobbit könyv és film köré építve. A két cím a The Hobbit: Kingdoms of Middle-earth, ami mobil eszközökre érkezik, és a The Hobbit: Armies of the Third Age, ami pedig a böngészős játék lesz.

A böngészős stratégák itt jelentkezhetnek középfőlde megmentésére. A játékban szerepelni fog Középfölde minden celebritása, Gandalftól Thorinig. Hatalmas seregeket vezényelhetünk majd, akik a játékban választható három faj egyikének zászlaja alatt gyűlnek majd össze.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)