Hirdetés

Hónap végén búcsúznak a mobilos rockzenekarok

|

Az Electronic Arts hivatalosan is bejelentette, hogy a Rock Band széria két iOS-es verziója július 31-én kerül le az App Store kínálatából.

Hirdetés

Korábban már beszámoltunk róla, hogy az Electronic Arts játszhatatlanná teszi a Rock Band és Rock Band Reloaded játékokat, az akkori dátum viszont május 31. volt.

Most újabb mérföldkőhöz érkeztünk, a legfrissebb információk szerint július harmincegyedikén már hiába keresnénk azokat az iTunes App Store-ban, keresésünk kudarcba fulladna. Az eltávolítás hátterében egyszerű ok áll: az EA és a Harmonix közötti licencszerződés lejárt, hosszabbításra pedig egyik fél sem hajlandó. Akik korábban megvásárolták a Rock Band vagy Rock Band Reloaded iPhone-os verzióját és szinkronizálták az iClouddal, azok továbbra is játszhatnak. A változás a konzolos verziókat nem érinti, lévén a Rock Band 3 már teljesen a Harmonix felügyelete alatt áll.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)