Hirdetés

Újabb platformon játszható a Honfoglaló

|

A tavalyi androidos megjelenés után végre iOS-re is megérkezett a kvízjáték mobilos változata.

Hirdetés

Talán már nem olyan, mint régen, de még mindig nagy népszerűséggel fut a Honfoglaló. A THX Games igyekszik megtartani a közönséget, sőt, növelni, és ennek jó eszköze lehet a mobilos port.

Androidon tavaly év vége óta lehet vele játszani, viszont az iPhone-os és iPades verzióra várni kellett még. A tesztidősza most véget ért, a játék tegnap óta megtalálható az App Store-ban, és természetesen ingyen töltheti le bárki, akinek legalább iOS 6.0 van az eszközén. Cross-platform működik, tehát egy meccsben lehet akár PC-s, okostelefonos vagy táblagépes játékos is, nincsenek korlátok, sőt, a gépen megkezdett játékot mobilon lehet folytatni, vagy fordítva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)