Hirdetés

Így működhet a Pokémon GO a Microsoft AR szemüvegével

|

A Niantic is jelen volt a Microsoft Ignite 2021-es előadásán, és megmutatta, hogy milyen lenne a valóságban sétálgatni elkapott zsebszörnyeink között.

Hirdetés

A HoloLens egy nagyon érdekes technológia, és bár széleskörű forgalmazáshoz túl drága, akkor is megalapozhatja az AR megoldások jövőjét. A szemüveg rávetíti a digitális képeket a valóságra, így például magunk mellett láthatunk embereket, akik kilométerekre vannak tőlünk. Pokémonozáshoz is jól jöhet a cucc, legalábbis ezt állítja a Niantic társalapítója, John Hanke, aki egy videós prezentációban mutatta be a HoloLens 2 és a Pokémon GO lehetőségeit.

Hirdetés

A videó nagyjából pont annyira bizarr, mint képzelitek, de a technológia maga hatalmas előrelépéseket hozhat az AR elterjedésében és széleskörű használatában.

Fontos megjegyezni, hogy a videóban látottak csak egy koncepciót mutatnak be, és nem reprezentálnak egy fogyasztható terméket. A prezentáció célja az volt, hogy megmutassa mit érhet el a Microsoft és a Niantic közösen.

Ha ez így folytatódik, a végén tényleg egy Pokémonok lakta világban élünk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)