Hirdetés

Így néz majd ki játék közben a The Witcher: Monster Slayer

|

A Spokko megmutatta, hogy mire számíthat az, aki elindul a The Witcher: Monster Slayer segítségével szörnyeket vadászni.

Hirdetés

A CD Projekt RED a múlt héten jelentette be a Spokko stúdiójánál készülő The Witcher: Monster Slayer című AR, helymeghatározás alapú szerepjátékát. A kardozós móka egy fokkal akciódúsabbnak tűnik, mint a Pokémon GO, de aki hozzászokott az ottani játékmenethez, az nem fog nagyon elveszni az új telefonos kalandozás közben sem. Bár a bejelentéskor csak egy nagyon hangulatos trailert kaptunk, a játékélményből keveset láttunk, azért ezt sejteni lehetett, most viszont végre többet is tudhatunk az egész élményről.

Hirdetés

A fejlesztők egy apró ízelítőt dobtak ki közösségi oldalukra a gameplay-ből:

Lehet, hogy kicsit későn jött a gameplay villogtatása, mert mostanra egyébként a bétateszterek videói ellepték a YouTube-ot. A legtanulságosabb anyagot Azeemjaffer Gaming töltötte fel, aki kommentár nélkül mutatta be, hogy mit is tud jelenlegi, korai formájában a The Witcher: Monster Slayer.

Sajnos a világ vírussal nyomorított helyzetét tekintve nem ez a legszerencsésebb időszak egy ilyen játék elindításához, de azért reméljük, hogy mire a Monster Slayer hivatalosan is megjelenik, addigra már tényleg csak a virtuális szörnyek jelentik majd a legnagyobb veszélyt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)