Hirdetés

Ingyenes Star Wars játék jön Switchre és mobilokra

|

A LucasFilm Games tegnap egy meglepetés bejelentéssel jelezte, hogy visszavinnének minket a messzi-messzi galaxisba a Star Wars Hunters című játékkal.

Hirdetés

A tegnapi Nintendo Direct alatt kaptunk pár nagyon izgalmas bejelentést, többek között a LucasFilm Games és a Zynga új, közös projektjének, a Star Wars Huntersnek trailerét is megcsodálhatta a nagyérdemű.

A duó egy ingyenesen játszható, online kompetitív TPS-en dolgozik, amiben a jelek szerint új karaktereket irányíthatunk majd. A koncepció egyelőre érdekesnek hangzik, és bár a trailer nem árult el sokat, azt tudjuk, hogy a lényeg az aréna-harcokon és a csapatjátékon lesz.

Hirdetés

A sztori szerint a Birodalom bukása után járunk, amikor fejvadászok, lázadók, és még rohamosztagosok is a dicsőséget keresik a galaxis különböző arénáiban. Eddig nem látott hősök bukkannak fel majd a csatatér minden oldalán, és a galaxis több pontjában is megküzdhetünk majd a dicsőségért.

A Star Wars Hunters megjelenési dátumot egyelőre nem tudjuk, de azt igen, hogy valamikor idén érkezik a játék és a Nintendo Switch mellett elérhető lesz androidos és iOS-es készülékekre is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)