Hirdetés

Injustice 2 - érdemes előregisztrálni a mobilos változatra

|

Az Injustice 2 iOS-en és Androidon természetesen ingyenes lesz, de aki már most jelzi, hogy szeretné játszani, az extra karaktert kap.

Hirdetés

Körülbelül két hetet kell még várni az igazi, nagy, konzolos Injustice 2 megjelenésére, de hogy kellően ráhangolódhassunk, a Warner Bros. május 11-én közzéteszi az iOS-es és androidos változatokat. 

Aki játszott már NetherRealm játékainak mobilos kiadásaival, az nagyjából tudja, mire számíthat: ezúttal is hősöket és gonoszokat gyűjtögethetünk, aztán harcba küldhetjük őket. Senki nem fog kimaradni, aki nem regisztrál előre, viszont ha ellátogattok a hivatalos honlapra, kiválasztjátok a számotokra megfelelő platformot, majd megadjátok e-mail címeteket, automatikusan megkapjátok a megjelenést követő első hétben Macskanőt.

Ha valamiért nem éltek a lehetőséggel, később, a játékban valószínűleg fel tudjátok majd oldani a hölgyet. 

Mennyit játszottatok az Injustice vagy a Mortal Kombat XL mobilos kiadásával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)