Hirdetés

iOS játékon dolgozik a Twisted Pixel

|

A cég CEO-ja elárulta, hogy a Capcom Mobile által inspirálva ők is kipróbálják magukat az iOS játékok területén.

Hirdetés

A Capcom Mobile ugyanis úgy tűnik, lemásolta a Twisted Pixel által készített 'Splosion Man játékmechanizmusát, és MaXplosion játékukban használták fel.

Mike Wilford állítása szerint ez az ügy arra ösztönözte a Twisted Pixel-t, hogy ők is belevágják a fejszéjüket az iPhone, iPod touch és iPad eszközökre való fejlesztésbe, és ugyan még nem tudni, hogy milyen stílusú vagy témájú játékkal állnak majd elő, de tekintve korábbi játékaikat, biztos, hogy valami szórakoztató terméket kapunk. Korábban Twitteren megjelent egy poszt, amiben a cég egyik programozója, Mike Henry a következőket mondta: "Ha teljesen el akarsz lopni egy játékot, először legalább meg kell értened, hogy mitől szórakoztató. Az ötletek kölcsönvétele jó dolog, mi is szoktuk ezt csinálni, de ez a játék egyértelmű lopás."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)