Hirdetés

iPad - 300.000 eladott példány egy nap alatt

|

Szombaton az iPad startjától volt hagos a fél világ. Az Apple elégedett lehet.

Hirdetés

Szombaton minden „Alma" szimpatizáns Amerikára figyelt. Fanatizmusból az Apple üzlet előtt éjszakázó vásárlók, folyamatos helyszíni tudósítások, vásárlás után azonnal netre felkerülő tesztecskék... Eseménydús hétvége volt.

A szombati startról pedig az első eladási adatok is napvilágot láttak, főként a The Times írásának köszönhetően. Ezek szerint csak a megjelenés napján az amerikai Apple üzletekben több mint 300.000 iPad talált gazdára. Szép! Ám sajnos gondok is akadtak, nem is kevés. A legtöbbet előfordult probléma, hogy a felhasználók nem tudtak wifihez csatlakozni, ami az egyetlen internetre kapcsolódási lehetőség. Szakértők szerint ennek a gyenge antenna lehet az oka, az alma logó mögött. A panaszosok a baj orvoslásáért megszállták a hivatalos fórumokat, az Apple pedig még kivár a válaszadással. De ezt leszámítva jó kütyünek tűnik, nem? Közületek valaki tervezi a beszerzést?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)