Hirdetés

iPaddel szórakoztathatják magukat az ausztrál Jetstar légitársaság utasai

|

Aki a Jetstar légitársasággal utazik, az utazás időtartamára bérelhet magának egy iPadet.

Hirdetés

Egy csak az alap alkalmazásokkal rendelkező táblagép persze közel nem olyan szórakoztató, mint egy olyan, amit játékokkal és egyéb programokkal töltöttek fel.

Többek között az egyik legkiemelkedőbb fejlesztő, a Gameloft néhány játékát is feltöltik a készülékre, egész pontosan ezeket:

- Real Football
- Shrek Kart
- Avatar
- UNO
- N.O.V.A.: Near Orbit Vanguard Alliance
- GT Racing: Motor Academy
- Brain Challenge
- Blokus
- Ironman 2
- Let's Golf 2
- The Settlers
- Asphalt 5 

Az első öt már decembertől, míg a maradék hét csak jövő év elejétől lesz rajta a táblagépeken. A játékok egyike sem mai darab, de ennek ellenére kiváló szórakozást nyújtanak. A bérlés a két óránál hosszabb utakra érvényes, és 10-15 ausztrál dollárért, vagyis 2300-3500 forint közötti összegért lehet igénybe venni. A készülék első generációs és egy speciális, extra akkumulátorral felszerelt tokban helyezték el, melyben lopásgátló is van, illetve nem lehet hozzáférni a Home gombhoz, és nem lehet saját tartalmakat rátölteni. Bár gesztusokkal lehet váltani a programok között, ha minden program meg van nyitva, elég gyorsan elfogyhat az egyébként húsz órás üzemidőt biztosító erőforrás.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)