Hirdetés

iPhone 5S - cicával is védhető

|

Kiderült, hogy a macskatappancs pontosan ugyanolyan jól működik, mint az ujjaitok, vagy a mellbimbóitok.

Hirdetés

Az iPhone 5S ujjlenyomat-védelme uralja az internetet és ahogy az várható volt, már be is sétált egy macska a képbe.

Újabb tökéletes módszert találtak arra - persze a mellbimbóvédelem után -, hogy milyen módon tehetitek a lehető legbiztonságosabbá az iPhone 5S-eteket. Nem kell hozzá semmi, csak maga a készülék és egy cica - jobb esetben az egész állat, de a mancsa is elég. Tökéletes védelem, mert arra már relatíve kevés az esély, hogy valaki egyszerre lopja el az ember telefonját és macskáját, viszont kényelmetlen is, egy kicsit, hogy mindenhova magunkkal kell hurcolnunk azt a szegény állatot.

Jó barátunk a PC World már be is számolt róla, hogy egy leleményes hackercsapatnak összesen pár napra volt szüksége, hogy feltörje az Apple szuperbiztos védelmét, ráadásul nincs is benne semmi woodoo, bárki utánuk csinálhatja.

Kedves polgártársaim. A telefonjaink nincsenek biztonságban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)