Hirdetés

Just Cause 3 - egy újabb 360 fokos videó Rico szárnyalásáról

|

Az Avalanche Studios legújabb akció parádéja még igyekszik újra meggyőzni a közönséget arról, hogy a Just Cause 3 véget nem érő hentelése közben érdemes néha csak úgy szabadon repülni, bámulni a táj szépséget. Újabb forgatható videó érkezett, akár VR-élmény formájában.

Hirdetés

Talán emlékeztek még rá, amikor az első Just Cause 3 360 fokos videót bemutattuk nektek, ennek készült el a folytatása. Ez akár VR-élmény is lehet, ha éppen akad otthon valahol egy prototípus, némileg nagyobb eséllyel okostelefonos alkalmazás segítségével a The Wingsuit Experience kézivezérléssel is élvezhető.

Ha pedig csak most úgy kényelmesen a gép előtt ülve, az egérrel irányítva néznétek meg a legutóbb Just Cause 3 repkedős élményt, akkor itt a remek alkalom erre, csak egy kattintás az egész:

A Just Cause 3 megjelenés december elsején várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, az előrendelőknek magyar nyelvű kézikönyv jár. Itt akár elő is rendelhetitek, ha kedvet kaptatok hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)